• 9.370.997 stemmen

Not Another Tolkien Movie (2004)

Komedie | 88 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Dallas Shelby

Met onder meer: Brock Fanning, Dallas Shelby en Mark Burlet

Plot Not Another Tolkien Movie

Regisseur-schrijver-acteur Arthur Krize probeert een verfilming te maken van het boek 'The Lord of the Rings' van J.R.R. Tolkien. Hij vindt daartoe een producent in de vorm van Ron Dupre, maar die heeft zo zijn eigen methoden om de winst te maximaliseren; zo neemt hij als cast wat soap-acteurs en popsterren uit Oekraïne, en sleutelt hij wat aan het script om het een grotere groep aan te laten spreken. Dit tot grote ergernis van Krize, die een 'Hip-Hop Hobbit' toch echt niet zit zitten.

avatar van Nouseforaname

Nouseforaname

slappe titel

avatar van Webby

Webby

Hahahahaha

avatar van cinefil18

cinefil18

Lijkt me ongelooflijk dom.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Lijkt me eigenlijk erg tof, als LOTR-hater

avatar van otherfool

otherfool

I'm with BlueJudaskiss...

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

otherfool schreef:

I'm with BlueJudaskiss...

Merci beaucoup! Wanneer komt deze film trouwens in Nederland uit?

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Ik denk niet dat er veel uitkomen aan deze film is. Als je hem wilt zien zul je hem ergens via internet van een Amerikaanse site moeten bestellen.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ik probeer IMDb elke keer te begrijpen maar nu maken ze het me wel erg moeilijk. Op de hoofdpagina van deze film krijgt de film een 1.9. Klik je vervolgens op de sterren dan zie je dat de film eigenlijk een 7.7 gemiddeld staat .

avatar van notorious_kim

notorious_kim

oh nee; dit meen je niet. Waarom moeten ze goede films steeds gaan parodiëren. Not Another Teen Movie lacht met alle romantische komedies die ik zo leuk vind. Nu gaat deze met LOTR beginnen lachen dat vind ik er meer dan over. LOTR is een meesterwerk, daar heb je respect voor!