• 9.370.360 stemmen

A Girl, Three Guys, and a Gun (2001)

Komedie / Drama | 88 minuten

Genre: Komedie / Drama

Alternatieve titel: A Girl, 3 Guys, and a Gun

Geregisseerd door: Brent Florence

Met onder meer: Robin Clark, Brent Florence en Josh Holland

Plot A Girl, Three Guys, and a Gun

Frank is kapot van het feit dat zijn vriendin een andere jongen heeft. Daarom besluit hij, met zijn twee beste vrienden Neil en Joey, hun saaie dorp te verlaten op zoek naar een beter leven in de grote stad. Hun avontuur loopt al snel mis, wanneer ze hun roof op een bingoavond verprutsen. Ze stelen hierbij ook een auto en zijn genoodzaakt een meisje en haar vriend te kidnappen.

avatar van MWX

MWX

wat een belachelijk slechte film zeg tsjemig zeer slecht acteer werk zoms een leuke opbouw naar een hoogtepunt die nooit word behaald en de muziek is gewoonweg om te huilen de eerste officele niet aanrader

kan hellaas niet lager dan 0.5* stemme nou ja dan moet dat maar

avatar van Filmtombe

Filmtombe

Amateuristisch, maar heeft zijn momenten.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Waarom worden deze films nog gemaakt, is de slechtse DVD die ik ooit heb gekocht...

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Ik weet niet zo goed wat ik hier nou over moet zeggen. Dit durf ik amper een film te noemen, het is een soort reportage van een saaie middag tocht van 3 vrienden ofzo. Het heeft geen begin, geen eind en geen doel.

Bij flagen waren er stukken van 1 of 2 minuten die te pruimen waren. Maar over het geheel snap ik niet dat ze hier de moeite voor hebben genomen om dit uit te brengen. Het was werkelijk bezaaid met opzetten, en introducties aan zaken die verder nooit meer in de film zijn terug gekomen.

Nee een van de meest nutteloze dingen die ik ooit heb gezien.

De omschrijving naast de poster is eigenlijk de hele film. Meer is er niet.

1,0

avatar van nirvana

nirvana

Iedereen is erg negatief over deze film en toegegeven...goed is dit niet. Maar ik heb toch al slechtere films gezien (bv, the house that screamed). Low budget film met een handvol acteurs en 2 auto's. Een verhaal is ver te zoeken maar toch heb ik hem zonder problemen kunnen uitkijken. Decors heb je ook niet buiten zand , bergen en een toch wel mooi meer. Zodanig lullig dat het soms nog een beetje grappig word maar echt lachen zal je niet. Leuk geprobeerd voor weinig geld maar jammer genoeg mislukt. 2 *

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Erg flauw tussendoortje , nergens spannend , nergens grappig , nergens ontroerend. Gewoon kijkbare prent zonder enige vorm van doel.

avatar van SPT

SPT

Consumenten zouden het recht moeten hebben films die niet te kijken zijn te retourneren bij de winkel, net als het geval is met voedsel dat niet eetbaar blijkt en koffiezetapparaten waarmee geen koffie kan worden gezet. Wat een slechte film.

avatar van Horrorizer

Horrorizer

saaie, suffe film zonder humor of een verhaal.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Op een spaarzaam moment na, een ongelooflijk slechte film. Acteerwerk is waardeloos, het verhaal slaat nergens op, er zit eigenlijk geen enkel grappig moment in de film (Komedie?)...

Een prul eerste klas: 1,0*.

avatar van Dk2008

Dk2008

De film begint ongelofelijk rommelig maar wordt daana niet veel beter. Stom verhaal wat nog dommer wordt neergezet. Moet eigenlijk voor komedie doorgaan maar slaat de plank volledig mis. Voor als je niks beters te doen hebt. 1.0

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een matige film die nooit veel populariteit heeft gekend. Dit is op basis van het verhaal en de cast ook niet zo vreemd.

De enige bekende is June Allyson. De actrice speelde in de jaren '40 en '50 in veel films. Met name in de jaren '80 ging ze zich toeleggen op TV-series. A Girl, Three Guys, and a Gun (2001) was haar laatste film na een afwezigheid van 24 jaar binnen de filmindustrie. Uiteindelijk overleed ze in 2006 op 88-jarige leeftijd. Hoewel het verhaal een herkenbare boodschap meegeeft, blijft verder succes uit. Mede door matige humor, en een slechte soundtrack.

2,0 *