• 9.234.734 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Wayne Beach

Met onder meer: Ray Liotta, LL Cool J en Jolene Blalock

Plot Slow Burn

"The truth is just a trick of light."

Een openbaar aanklager is betrokken bij een 24 uur durend drama waar hij een helse strijd aan gaat met een bendeleider. Op hetzelfde moment wordt hij ook nog eens gemanipuleerd door een assistent openbaar aanklager en achtervolgd door een mysterieuze man die cryptische boodschappen achterlaat.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Bbolink

Bbolink

Ik heb hem vandaag mogen zien. Ik had eerst even op IMDB gekeken, maar daar was men niet echt enthousiast.

Nu ben ik na o.a. Goodfellas en Reveolver best wel een Ray Loitta fan en daarom gaf ik deze fil het voordeel van de twijfel.

Ik vind het echt een spannend verhaal en het doet me vooral op het einde denken aan The Usual Suspects. Ik vind het een aanrader, vandaar mijn 4*.

avatar van hannes64

hannes64

• 1925 berichten

Soort kruising tussen BASIC INSTINCT en THE USUAL SUSPECTS. ( Zie comment van Bbolink. )

Goed in elkaar gemonteerde thriller, en heb me geen moment verveeld.

Kijken!!!!!

``Tonight... Believe No One.``

avatar van Dr Roetger

Dr Roetger

leuk verhaal, maar matig uitgewerkt.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

leuke kat en muis spel! was zeer vermakelijk. goeie acteurs. aan het einde moet je wel goed op letten, en voor de oplettende... precies, die!!! ik zat in de goede hoek! jij ook? een ****

avatar van bugno

bugno

Slow is de film zeker,een matige thriller die niet kan boeien,Loitta weer in een zwakke,weing overtuigende rol,zoals vaker.

Het onorginele verhaal lijkt inderdaad wat op de Usual Suspects,maar verder houdt iedere verglijking met deze topfilm op.1*

avatar van mafiaferzeti

mafiaferzeti

pff wat een saaie film zeg.

avatar van usr14112

usr14112

Gaaahhhhppp. Wat een trage film. Een zwak verhaal waarbij je het idee krijgt dat je elke keer weer een nieuw complot wordt voortgeschoteld om de anderhalf uur maar vol te krijgen. Ongeloofwaardig, traag en ik vond Liotta blaartrekkend.

1* voor de moeite.

avatar van Adammeh

Adammeh

Stomme film!

Ik had echt meer verwacht maar dit is dus niks waard :S

Ik viel bijna in slaap!

Het leek ook meer op een serie als crime-scene investigation ofzo, maarja MATIG!!

avatar van bisse

bisse

Indrukweklende thriller met een zeer goede vrouwelijke hoofdrol.Ook ll cool j. zette een goede prestatie neer.Liotta is altijd goed. 3***

Het geheel doet wat onafgewerkt en slordig aan maar zeker een film met onvergetelijke scenes en een intense spanningsopbouw.

avatar van japfie

japfie

Wel een leuke film.... Al had ik het eerste half uur moeite met kijken (al komt dat mischien door het tijdstip van 3 uur s nachts) maar je word er als het ware ingezogen... En het eind is toch wel aardig, met een reeks onverwachte dingen (laten we het maar vaag houden voor mensen die het nog moeten zien)... Maar uiteindelijk is het zoals altijd LL Cool J is onschuldig...

avatar van willemfilm

willemfilm

Tjeehee, wat een film. Pfffft. Ook ik had het eerste half uur ook moeite met kijken. ('s avonds) Ook de volgende twee halve uren waren lastig. Je blijft toch kijken hè. Samenvattend was het niet echt goed maar heb me zeker niet verveeld. Spannend was het ook niet. Als je niet bang bent voor veel namen in hoog tempo en onwaarschijnlijke plotwendingen dan is het een goede film, denk ik......

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een film die traag op gang komt, maar daar wel het verhaal vertelt.

De twists waren goed gevonden en idd ik had het snel door.....wie.

Ray Liotta is goed zoals eigenlijk altijd.

Wel een doorsnee thriller die nergens piekt.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Slechte opbouw,warrig verhaal, erg matig acteerwerk en matige regie.

avatar van komerad

komerad

Vermakelijke thriller

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Geen onaardige thriller met een verassende slot.

Ray Liotta is altyd goed.

avatar van gotti

Een verrassend slot, serious? Was nogal een duffe bedoeling allemaal. Duidelijk proberend de betere genrebroeders na te apen en Slow Burn faalt hier dan ook jammerlijk in. En Liotta hebben we ook wel beter gezien...

avatar van aburex

aburex

Spannende thriller die soms nogal ingewikkeld overkomt. De film heeft drie jaar op de planken gelegen vooarleer hij inde bioscoop uitkwam en in sommige landen is hij alleen op DVD te zien. Spijtig, want zo slecht is hij nu ook weer niet. Alhoewel het verhaal soms ingewikkeld overkomt met tal van flashbacks is het einde toch best te pruimen.

avatar van armand 1

armand 1

Ik versta van deze film niks verward en het einde ????

avatar van Dreiecke

Dreiecke

De film komt niet boven het niveau van een gemiddelde tv-film uit.
Dit vanwege het totaal van de sfeer met de voice-over (is wel redelijk leuk op zichzelf), niet altijd ondersteunende en vrij vlakke muziekdeuntjes, vele niet memorabele personages en vele, vele plotwisselingen. Het laatste zou leuk kunnen zijn, maar het was net te veel van het goede.
Verder speelt de vrouw met haar teksten, dialogen, eigenaardig wereldbeeld en gedachtegangen en continue seksuele uitspattingen een veel te overdreven rol, het werd irritant voor mij.

avatar van Joshuakempes

Joshuakempes

Had ik ook al gezien op televisie in 2009 bij rtl8 slow burn 2005 Jolene Blalock,Ray Liotta,LL Cool J,Mekhi Phifer,Chiwetel Ejiofor,Taye Diggs,en Guy Torry

avatar van frans123

frans123

Een naar mijn mening onnodig ingewikkeld verhaal , die je na een uur een gaaaaap gevoel geeft. Ook de vele flashbacks doen geen goed. Bij mij raakte het net niet het punt van "'who cares ?...ik zet m uit" , wat ik bij veel films in dit thriller genre heb gehad...." who dunnit zal mij een worst wezen.."

Hoe het allemaal zat is mij niet echt duidelijk. Dat kan aan mijn domme ik liggen, of de film schiet schromelijk te kort in duidelijkheid. Al die personages, ( je hebt een blocnote nodig..) die niet zijn wie ze zijn soms, het Kaaiman gedoe , en nog wel 10 zaken.

Ooit las ik van een bekende Amerikaanse recensent , dat er in een gemiddelde thriller , zeker 15 dingen niet kloppen. Hier 30 denk ik. Een hele troost....als je na afloop van een film erg veel vragen hebt of er geen moer van begrepen hebt. De scriptschrijver zelf ook niet....

Ray Liotta ( RIP) hier matig - maar hij kon ook niet veel meer met zijn rol doen dan luisteren- is deze zomer , vrij jong , overleden. Na wat knallers ( Goodfellas) dook hij vooral op in B films.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Tussen de 2. Niet echt een film ... Alleen 3-4 verschillende verhalen... De scènes vond ik wel mooi, maar er zat niet echt een 'gewoon' verhaal in.