Haggard: The Movie (2003)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Bam Margera
Met onder meer: Ryan Dunn, Bam Margera en Brandon Dicamillo
Plot Haggard: The Movie
"We're going on a mission tonight. we're breakin into glauren's house!"
Ryan Dunn kan z'n ex-vriendin Glauren maar niet uit z'n hoofd krijgen. Wanneer hij erachter komt dat ze samen is met Hellboy geeft hij z'n vrienden Valo en Falcone de taak haar te bespioneren.
Ry
Bum / Tetris Addict / Gnar Kill Band Member
Fat Guy with Watermelon / Bakery Shop Owner
jassonn
Waarom heet dit
he Movie?,is hier dan ook éen of andere serie van?
Crit
Grappige film, paar keer hard gelachen. Maar van goed acteer werk is nx te zien...maarjah...dat verbaasde me nx
pjhoomans
Spelen er niet een paar gasten van jackass in??
Kvond de film zeker de moeite waard, best gelachen in elk geval.
Galactus
Ik vond 'm erg tegenvallen. Wel leuk als je Jackass / Viva la Bam kent, maar je kan beter die series/films gaan kijken dan deze film. Vergezochte grappen, maar wel leuke stukjes van Raab en vooral van DiCamillo. Sporadisch goed geacteerd, maar als je goed acteerwerk wilt zien kijk je dit waarschijnlijk toch al niet.
Als je fan bent van iemand uit Viva la Bam (de meesten komen ook in de film voor) is dit nog wel aan te raden, dan heb je dit ook eens gezien. Verder nog 't een en ander aan vrouwelijk schoon.
@Quentin: ik ben zelf ook gecharmeerd van Don Vito's driftbuien, maar helaas waren die niet te zien. Hij houd 't netjes helaas.
@TimD: hij is in ieder geval te koop op Amazon.
tukkerstein
Aardige film met een verhaal dat natuurlijk niets voorstelt. Waar het vooral omgaat zijn enkele meesterlijke, absurde scènes. Er wordt best goed geacteerd, maar daar zal niemand echt van wakker liggen bij een film als deze. Don Vito speelt een geweldige rol.
Tegen het einde wordt het allemaal een beetje saai.
Just×Me
Niet bepaald een goede film, maar als je Jackass en Viva la Bam kent toch is ie toch wel vermakelijk en komisch. Ik heb me vooral dood gelachen om Raab in deze film
Echt geweldig xD
Een leuke film waar je niet te veel van moet verwachten.
Filmi Corleone™
Toch een stukje jeugd sentiment (: (en Bam's beste film, where the F*ck is santa en minghags vind ik minder)
movie acteurs
Haggard: The Movie heeft een erg lange speelduur. Misschien erg overdreven voor dit soort films, maar de film bleef wel gewoon vermaken met de absurde scene's. Zo rond het einde krijgt het alleen wat last van inkakkerigheid. De rest van de film is wel aardig. Vincent Margera/Don Vito is inderdaad geweldig. 3,0.
DB10
Belachelijke film ... was wel te verwachten natuurlijk. Slaat echt nergens op, maar desalniettemin nog best grappig. Vooral die Di Camillo, wat een idoot

jordandejong
Slappe hap.....
Een film geregiseerd door Bam Margera.... Kan je er dan wel veel van verwachten?
Ik moet zeggen dat ik zijn ''Where the Fuck is Santa'' best grappig vond.
Haggard The Movie pakt echter iets anders uit.
De cast bestaat vrijwel alleen maar uit leden die we ook hebben gezien in Jackass en Viva La Bam.
Rake Yohn(Hellboy), Don Vito, en Brandon DiCamillo waren zoals gewoonlijk best grappig.
De film wordt nergens echt saai (ondanks z'n toch vrij lange speelduur) alleen heb ik me ook niet echt vaak op een lach kunnen betrappen.
Moeilijk om hier wat over te zeggen.
Wat je kan verwachten is de ene na de andere onzin scene.
Leuk om is gezien te hebben, maar had er niet slapeloos over gelegen als ik hem gemist had.

Hoe kan dit? De opvallendste nominaties van de Oscars 2026

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie

Biografisch sportdrama 'The Smashing Machine' vanaf nu te streamen op HBO Max
skateboardenex-girlfriendsportlaag budgetcrude humorsexual humoruitmakengeweldpolitie agentstrong language masturbatiebreak ineye patchstabbedlow budget