• 9.372.320 stemmen

Alternatieve titel: Live Wire: Human Time Bomb

Geregisseerd door: Mark Roper

Met onder meer: Bryan Genesse, Joe Lara en J. Cynthia Brooks

Plot Human Timebomb

"In a high-tech world, it all comes down to the wire."

Parker is een undercoveragent voor de FBI. Hij leidt een eenheid die de van criminele activiteiten verdachte Cubaanse generaal Pablo Arnaz moet schaduwen. Wanneer er een overdracht plaatsvindt van cocaïne in ruil voor microchips wordt Arnaz na een bloedig gevecht gearresteerd. Parker ontdekt dat de chips afkomstig zijn van defensie, bedoeld om het menselijk gedrag te kunnen beheersen.

avatar van djelle

djelle

Deze prent staat garant voor veel (redelijk goeie) tostesterongevulde actiescenes. Een vleugje geknok, enkele fraaie stunts, een paar explosies en een hele hoop schietpartijen (waarvan sommige aardig gestileerd zijn). De hoofdrolspeler is een stereotiep in het kwadraat: cynische praatjes, een eigenwijze aanpak, nonchalante trekjes en de man loopt haast non-stop rond in een zeer spannend overhemdje om zijn spiermassa extra in de verf te zetten. De film levert iig zijn waar, doch krijgt het kijkplezier een flinke deuk door een paar serieuze stoorzenders. De voornaamste domper is ongetwijfeld de ongelooflijk zwakke humor dat er per se veelvuldig moest aan te pas komen. 3*

avatar van lowhusky

lowhusky

Slechte film natuurlijk met een onzinverhaal maar was wel vermakelijk. 2,5*

avatar van Wadjoe

Wadjoe

Dit is waarschijnlijk de slechtste film die ik ooit heb gezien. Uiteraard wist ik van te voren al dat het niks bijzonders zou worden, maar ik had het idee dat het toch een vermakelijke flick zou kunnen zijn. Maar gadverdamme, wat een ongelofelijke slechte, slape, nare film. Er werd niet normaal slecht geacteerd, vreselijke oneliners, zwak verhaal, slecht uitgewerkt, bagger acteurs... te zuur voor woorden.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Slechte film, maar met zeker een aantal scenes die de moeite waard zijn.

avatar van kinjutsu

kinjutsu

Expolsies in overvloed. Kinderachtige humor. Veel tegenstrijdigheden.

avatar van kinjutsu

kinjutsu

kinjutsu schreef:

Kinderachtige humor.

Nog even over die humor, die is echt BIZAR slecht. De regiseur verdient het niet om nog verder films te maken. Helaas heeft hij dat wel gedaan, zonder succes zo te zien. Ik snap niet waarom er aandacht is voor dit soort films. Vraag me af wie het vaste publiek is... Ook de producent zou zich moeten schamen, heeft hij geen eergevoel?

avatar van Wadjoe

Wadjoe

Haha, ik moet er de hele tijd aan denken sinds ik deze film heb gezien, maar Bryan Genesse (Parker) is echt één van de slechtste jongens ooit. Hij acteerde zo slecht in deze film, belachelijk gewoon. De manier waarop hij de (zwakke) oneliners bracht is gewoonweg schaamvol.