• 9.371.614 stemmen

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Bram van Splunteren

Met onder meer: Victor Löw, Halina Reijn, Hajo Bruijns

Plot Ware Liefde

Centraal staat de geheime affaire tussen boekantiquaar Arie en rock-'n-roll zangeres Charlotte. Terwijl Arie denkt dat hij de vrouw van zijn leven is tegengekomen, is het Charlotte aanvankelijk alleen om de seks te doen. Maar beiden zetten met hun affaire de zekerheden in hun leven op het spel.

lovende recensie in de Groene Amsterdammer

Klinkt zeer interessant. Hopelijk wordt de film nog eens op tv uitgezonden.

Ware Liefde heeft als speelfilm z'n officiele premiere gehad op het Nederlands Filmfestival van 2002.

Het was oorspronkelijk een 7-delige tv-serie.

Lijkt Cees Geel wel op die foto.

avatar van Quido

Quido

Vorig jaar een keer op tv geweest. Helaas heb ik hem toen niet helemaal gezien. Maar echt boeiend vond ik het niet. Kan me er jammer genoeg niet al te veel meer van herinneren.

avatar van Wouter

kos schreef:

Lijkt Cees Geel wel op die foto.

Denk ook dat het hem is.

avatar van mdj

mdj

Is inderdaad Cees Geel op de foto. En deze film is zelfs 2x op tv geweest. Een keer als serie en een keer als speelfilm in aug. 2003. Niet een origineel verhaal maar wel heel aardig om te zien hoe een wat intellectueel type (Löw) zich sterk aangetrokken voelt tot een enigszins ordinaire vrouw (Reijn). Vooral wanneer hij haar een gedichtenbundel geeft die ze mooi vindt maar waar ze weinig van begrijpt, wordt het grappig.