• 9.375.377 stemmen

Geregisseerd door: Isaac Gabaeff

Met onder meer: Brooke Butler, Cleo Berry en Cynthia Murell

Plot The Sand

"This Beach is Killer"

Na een afstudeerfeest op het strand, wordt een groep twintigers wakker met een kater in de brandende zon. Maar hun groep heeft enkele leden verloren. Er zit een enorm buitenaards wezen onder het strand dat iedereen die het aanraakt verslindt. Lukt het ze om aan het wezen te ontsnappen?

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik sla hem over.

avatar van syno

syno

Nog redelijke film, met spanning, leuke vrouwen... leuke tentakels

Persoonlijk zou ik niet zeggen echt horror, meer horrorkomedie in de genre van Piranha 3D met iets minder bloot. Acteerprestaties waren niet om U op te roepen, maar albij al vielen ze eigelijk wel mee...

Enige miscast vind ik eigelijk Mitchel Musso, onder meer bekend van Hannah Montana...Vond hem niet zo passen bij al die spierballen die meedoen in de film... Maar ja, deze acteur wil natuurlijk ook zijn broodjes met preparé verdienen ...

Leuk filmpje, meer niet... leuk concept, vergelijkbaar ook beetje met Sandsharks, maar het feit dat ze maar blijven op 1 locatie, heeft misschien dan wel de special effects geholpen, met het feit dat er dan meer budget ervoor open was Dus zeker niet slecht. Zo zieje maar dat je niet veel en spectaculaire locaties nodig hebt om een deftige film te kunnen maken. Helaas zie je niet in de film waar het beest van komt, of hoe het ontstaan is....Dat mocht zeker wel nog ergens ingestoken zijn... Maar goed, genoeg geluld, ik rond hier af.

Meer filmreviews en meningen op https://www.facebook.com/moviereviewsnl/

avatar van Noodless

Noodless

Totaal niet verveeld met dit pulp horrorfilmpje die ondanks één locatie toch op de één of andere manier weet te vermaken. Het idee zelf al is ronduit belachelijk, maar dat is juist wat hier wel werkt. De film deed me wat denken aan de horrorfilm Rubber, ook totaal iets onnozels. Daar was het een autoband, hier heb je te maken met zand. Natuurlijk is er nog meer aan de hand. Veel antwoorden krijg je er ook niet over en uiteindelijk in de slotscène ziet het wezen er nog best gaaf uit met al die glinsteringen. Maar ook andere dingen in de film zijn toffe ideeën zoals de man in de ton, de verschillende afscheidingen tussen de personen ( auto/huisje/banken), het spiraalvormig kruipend zand en een paar bloederige scènes. Ook de vrouwen mogen gezien worden die het eigenlijk niet echt verkeerd doen. Dus alles zit er zowat in wat je van dit soort films zou kunnen verwachten. Daarom een voldoende. 6/10

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Vond het ook wel meevallen. Grootste probleem is dat het budget op leek te zijn na de eerste practical effects. Hierna volgen nog tal van kills, maar vrijwel altijd zo veel mogelijk buiten beeld gelaten of opgelost door de slachtoffers in het zand te laten verdwijnen (en zelfs dan is het nog brak..). Concept is gelukkig erg tof. Gabaeff heeft er schijt aan en start / eindigt de gebeurtenis zonder uitleggerig te worden. Het is hoe het is en de paniekerige teenagers mogen het oplossen. Had wel wat meer mogen inspelen op de omstandigheden. Wordt weinig aandacht geschonken aan de hitte, terwijl dat júist de factor is die alles zo ondraaglijk kan maken. De CGI doet pijn aan de ogen, maar de rest is prima B-voer. Eens met Noodless dus!

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Leuk verhaal, goed geacteerd, mooie vrouwen en een paar bloederige scenes. Alle elementen zijn er voor een geslaagde horrorfilm. Gewoon met een zak chips in de hand en lekker griezelen.

Net geen 4 sterren

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Vond hem nog wel meevallen, had erger verwacht bij 't zien vd poster. Oké acteerprestaties waren niet denderend, overacting in het kwadraat xD Denk dat het ook een voordeel is voor deze film dat ze het "monster" eerder mysterieus hielden voor het grootste deel vd film, want bij zulke films is het toch vaak te fake en, hoe groter aanwezig des te faker allé een 6/10 voor het vermaak

avatar van Darbie

Darbie

Toch wel knap vind ik; 'n stukje strand ter grootte van een kleuterschoolzandbak, 'n oude Saab, 'n bidon, wat houten latjes, enkele geestdriftige teeners en je maakt een speelfilm.

avatar van joolstein

joolstein

Eerlijk gezegd, was dit beter dan het eigenlijk zou moeten zijn...Deze film valt domweg in de categorie SyFy-B-films. Toch wel een leverancier van films met hongerige beestjes op rooftocht. Hier houden ze het monster grotendeels verborgen en dat was een geweldig idee! Helaas werd dat niet tot de finale volgehouden! Tjonge, tjonge wat waren er door de film heen goedkope CGI--effecten te zien! Na het zien van weinig hoopvolle slechte cam-opnames van een "strandfeest" wordt een groepje wakker met een kater en een schijnbaar vleesetend strand dat alles verslindt met een hartslag. Tja één locatie bespaart geld, en eye-candy doet het altijd goed! Veel van de runtime was ook maar opvulling, wow...een liefdesdriehoek Daarnaast is vanaf begin natuurlijk duidelijk wie er de komische mocht zijn. Maar het verhaal bevorderen..? En de agent die komt opdagen was zelfs erger en meer vuller. Toch kun je het slechter treffen en gek genoeg weten ze ook nog een aardig niveau van entertainment en spanning op te wekken.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken op Blu-ray, de film heet bij mij: ''Killer Beach'' en niet ''The sand'' maar het is wel dezelfde film.

Een groep jongeren die een feestje hadden worden wakker midden op het strand, de 1 zit op een bankje, een ander stel zit in een strandhuisje en een stel in de auto en 1 in een olievat.

Het blijkt al snel dat ze de grond niet mogen raken aangezien hier een soort worm / tentakels leeft ( denk aan Tremors of Octopus) , er vallen wat doden en je ziet ook wat naakt in de film, maar alleen in het begin.

Het is best wel een origineel verhaal dat ik nog niet eerder heb gezien, nergens word het echt spannend of echt horror, maar wel leuke kills soms en redelijk te doen.

Op het laatst zie je het beest ook nog in het donker.

Al met al leuk om eens gezien te hebben en best geslaagd, had zo een Asylum productie kunnen zijn.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Wat moet je nu zeggen over deze film? Zet een stel B-acteurs -en actrices op een strand, iemand vindt dan één of andere mysterieus ei en de volgende dag kunnen ze niet meer op het zand lopen, want dat kost hun leven.Aangezien het budget voor deze film niet groot zal zijn geweest hebben ze er toch nog iets van weten te maken, ook al zit de film vol onlogica. De special effects zijn om te janken zo slecht, maar je moet er ook weer om lachen. De sterkste punten zijn eh.... De "acteerprestaties" van de actrices; elke actrice had er twee. (Nou, netjes gezegd toch?) Het einde verbaasde mij, want wat gebeurt er nu met die knul in die auto?? Volstrekt onduidelijk. Het laatste shot hint nog naar een tweede deel, maar ik vrees dat dat er nooit komt. B-horror op z'n slechts: ik ben er gek op. Twee en halve ster.