• 9.372.024 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: James Seale

Met onder meer: Louis Gossett Jr., Teri Hatcher en Grayson McCouch

Plot Momentum

Wat zou jij doen wanneer je over bovennatuurlijke krachten zou beschikken? Zou je ze gebruiken om goed te doen en zo ja, ten goede van wie? Zach Shefford heeft vanaf zijn jeugd twee levens geleid, het leven van een rustige leraar en het leven van een man die iets heeft te verbergen, een geheim dat hem isoleert van iedereen. Maar... iemand kent zijn geheim. Federaal agent Addison weet alles van Zach. Op een nacht benadert Addison Zach en dwingt hem de overheid te helpen de strijd aan te gaan tegen een groep losgeslagen telekinetisch begaafden die zorgt voor een hoop overlast. Dan blijkt dat Addison deze groep mensen ooit zelf bij elkaar heeft gebracht met als doel ze voor de overheid te laten werken onder de projectnaam: Momentum. Toen de groep te machtig werd heeft Addison geprobeerd hen te vermoorden. Zach voelt zich aangetrokken tot deze mensen en wordt gedwongen een keuze te maken waar hij zijn leven lang voor op de vlucht is geweest...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Waarom lijken alle covers tegenwoordig zo op elkaar?

avatar van Lazarus

Lazarus

"Now there's something you don't see every day" ..............Misschien als je het nog 10x zegt is het niet zo irritant

avatar van Baggerman

Baggerman

Dit is nou ècht een film die terecht in de 1 euro-bakken ligt en die waarschijnlijk over een jaar of drie 5x per jaar als 'top'film door SBS of RTL gaat worden uitgezonden!!!!

Wat een hopeloze mix van X-men, The Powers of Mattew Starr (Ja! Wie kent die serie nog? Toevallig ook met Louis Gossett Jr!!!) en de X-files (welke overigens wel grappig wordt aangehaald!).

Waar sloeg eigenlijk die hele rol van Teri Htacher op???? En dat dat hopeloze open einde??? Er zijn toch hopelijk geen plannen voor deel II????

Eigenlijk had ik nog veel meer kritiek op deze film, maar gelukkig is mijn brein het hele geheel al aan het verdringen............

avatar van Nathan013

Nathan013

geen echt goede film, gebeuren dingen die gewoon niet echt geloofwaardig zijn. geen echte goede spanning

avatar van cdman19800

cdman19800

Domme film, meer kan ik hier echt niet over zeggen.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Leuke film met de nodige actie, met z'n drieen gekeken en alledrie met plezier.

avatar van eavymetal

eavymetal

kungfuzombie schreef:

Waarom lijken alle covers tegenwoordig zo op elkaar?

Gebrek aan creativiteit misschien?

avatar van eavymetal

eavymetal

DjFrankie schreef:

Leuke film met de nodige actie, met z'n drieen gekeken en alledrie met plezier.

Nou, ik heb mij bij het bekijken van deze film anders knap verveeld!

avatar van Tarkus

Tarkus

Toch wel redelijk goede film, al doet het verhaal wel denken aan X-Men en dergelijke films, maar deze is dan wel een 'goedkope' versie.

De vertolkingen zijn ook redelijk, persoonlijk was ik wel blij Louis Gossett Jr. nog eens te zien, toch een van de grote namen uit de jaren '80 en nu wat in de vergetelheid geraakt.

Redelijk dus, maar het einde viel wel bijzonder tegen, het leek alsof er nog een vervolg op zou komen.... Misschien is dat wel zo ???

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk, had er meer van verwacht.