• 9.372.269 stemmen

The Swinging Barmaids (1975)

Misdaad / Drama | 88 minuten

Genre: Misdaad / Drama

Alternatieve titel: Eager Beavers

Geregisseerd door: Gus Trikonis

Met onder meer: Bruce Watson, Laura Hippe en Katie Saylor

Plot The Swinging Barmaids

"They Can't Wait For Their Next Hot Date"

Een vrijgelaten psychopaat vermoordt serveersters uit cocktailbars. Een politieagent zet daarop de achtervolging in, maar het blijkt erg lastig hem te stoppen.

avatar van NormanBates

NormanBates

Zeer degelijke exploitation-achtige thriller speelt zich af in sleazy L.A., heeft echter qua sfeer ook wat weg van 'Somebody's Watching Me' van John Carpenter. Kijkt prettig weg. De geweldadigere scenes zijn erg goed gefilmd zonder dat ze bloedig zijn. Daardoor ontstijgt The Swinging Barmaids de meeste pscyho-thrillers.

avatar van ipman-99

ipman-99

"The Swinging Barmaids" ... " !!!

Vermakelijke exploitation Chit !!! Heerlijke vermakelijke exploitation !

Bij momenten heerlijk gewelddadig met een heerlijke knipoog !

De vrouwen lopen meer schaars gekleed rond en er hing een speciaal sfeertje !

Het camerawerk en manier van filmen viel me op in de positieve zin !

avatar van Noodless

Noodless

Verrassende leuke exploitation pulpfilmpje met redelijk wat naakt van aantrekkelijke dames. Buiten Dyanne Thorne zijn ook Laura Hippe, de welgevormde Katie Saylor en de mooie Renie Radich te bewonderen. Maar ook het verhaal is best vermakelijk en heeft een aantal gewelddadige scènes zonder dat het echt bloederig wordt. Bruce Watson als Tom zet een goede psychopaat neer en weet iedereen te bespelen zonder dat ze hem doorhebben. Naar sfeertje en goed camerawerk. 7/10