• 9.371.057 stemmen

Elvis Is Alive! I Swear I Saw Him Eating Ding Dongs outside the Piggly Wiggly's (1998)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Elvis Is Alive!

Geregisseerd door: Robert Diaz Leroy

Met onder meer: Fred Willard en Tony Mouleart

Plot Elvis Is Alive! I Swear I Saw Him Eating Ding Dongs outside the Piggly Wiggly's

Robert, een doorgewinterde documentairemaker, zit in grote geldnood. Hij besluit om te gaan werken voor Veronica, een filmproducer. Hij krijgt de opdracht om mensen te interviewen die beweren Elvis Presley gezien te hebben na zijn dood zo'n 20 jaar geleden. Robert ziet het in eerste instantie niet zitten, maar tijdens zijn zoektocht raakt hij er steeds meer van overtuigd dat de King of Rock 'n Roll nog helemaal niet dood is. Robert doet er alles aan om bewijzen hiervan te vinden en reist af naar turbulent Las Vegas.

avatar van Diesel

Diesel

Geweldige titel.

De DVD is te koop bij de Media Markt voor 5 euro.

avatar van Diesel

Diesel

Niet bijzondere, vaak flauwe fake documentary.

De uitwerking had heel wat beter gekund, al dat zogenaamde gezoek naar The King is niet altijd even boeiend en ook de soundtrack is erg matig, ik miste simpelweg de klassieke Elvis liedjes.

** omdat de film bij vlagen toch wel grappig is.

avatar van Dunny

Dunny

Ik als Elvisfan vond dit maar een verschrikkelijke film, na zo'n 40 minuten heb ik de film maar afgezet. Afschuwelijk!

avatar van narva77

narva77 (crew films)

En toch stemmen?

avatar van UnknownKiddie

UnknownKiddie

Persoonlijk vond ik er niet veel aan.

Irritante soort van 'docu' dan maar?

En als Elvis fan heeft het me heel wat moeite gekost om de film uit te kijken.

Ik snap ook nog steeds niet waarom mensen hierover een verhaal zouden gaan maken.

Heel boeiend allemaal, echt vreemd.

Van mij krijgt ie maar een 1 en da's best veel voor deze film.

Het enige goeie aan deze film, is de titel, vond ik echt wel hilarisch.