• 8.897.606 stemmen

Met onder meer: Armand Assante

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Dot.Kill

"You're dying to watch."

Een onschuldige man zit vastgebonden op een stoel met een pistool tegen zijn hoofd gericht. Een videocamera neemt de beelden op. Een klok tikt af? 3,2,1? BAM! Een wrede moord en het is allemaal te zien op internet. Een voor een worden er op een afschuwelijke manier executies verricht door een seriemoordenaar en is het live te volgen op internet. De bevolking is geschokt, maar tegelijkertijd ook gefascineerd door de moorden. De afslachtingen worden door miljoenen mensen bekeken. NYPD agent Charlie Daines krijgt de opdracht de gevaarlijke gek op te sporen en te vermoorden.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Edward Maxwell

Charles Horvath

avatar van Arbil

Arbil

Ligt het aan mij of lijkt die hoofdrol op dit plaatje nou op Edwin van Calker, de falende bobsleeër.

avatar van Arabyus

Arabyus

Beetje een FeardotCom kloon.

avatar van 606

Aardige film die toch wat anders is dan FearDotCom.

FDC was een echte horror en dit is een thriller.

Armand vond ik goed.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 1937 stemmen

Slechte film. Ik kan niet begrijpen dat sommige users hier 3 sterren aan kunnen geven, laat staan de moorden bruut noemen. Menen jullie dat nou? Een verdrinkingsdood, een val naar beneden, een slechte executie en een paar ontploffinkjes...?

Ook het verhaal liet de wensen over. De hoestende agent begint al vrij snel te irriteren en alles komt zo haastig en fake over. Geen spanning, geen mysterie, geen suspense.....! De moordenaar zie je al van mijlenver aankomen en doch hoop je dat de film net iets orgineler kan zijn dan dit. Helaas! Kijk dan maar naar "Untraceable", een pak beter dan dit.

avatar van killerfreak

killerfreak

vond dit maar een flauw afkookseltje van eerdere 'digitale' horrorfilms. Al kan dit inderdaad eerder thriller genoemd worden dan horror.

Een irriterende hoest, paar flauwe ontploffingen en een te verwachten plot doen deze film niet boven de gemiddelde fiml uitkomen wat mij betreft, vandaar 2.5*

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Geen geweldige film, meteen had ik al door wie er achter zat en dat vind ik sowieso minder in een film. Niet vervelend, maar geen hoogstaande film een 5.

avatar van Kondoro

Kondoro

Keertje op DVD gezien, en was er niet echt fan van... Maar als je even niks te doen hebt kun je hem best wel kijken...

avatar van frans123

frans123

God god wat irritant die hoestende politieman met zelfmedelijden. De helft van de film gaat daar over - af gezet.