• 9.371.694 stemmen

Gesproken taal: Engels en Arabisch

Releasedatum: 28 juli 2005

Plot Valiant

"Featherweight Heroes."

Valiant is een gehaaide houtduif, die ondanks zijn kleine formaat er naar streeft om lid te worden van de Koninklijke Postduivendienst gedurende de Tweede Wereldoorlog. Eenmaal in dienst worden hij en zijn compagnie meteen opgezadeld met een zeer belangrijke missie.

Valiant (stemrol)

Cufflingk (stemrol)

Victoria (stemrol)

avatar van royj

royj

Nee, dit was m niet helemaal. Ik ben een fan van de films van Shrek enzo, maar bij deze film is de humor een heel stuk minder. Ik snap dat deze film voor kinderen wel leuk is, maar hij is niet echt iets voor de ouders, helaas.....

Hij krijgt van mij 2*, ik denk dat ie van kinderen een halve ster extra krijgt

avatar van Vinco

Vinco

Wel een leuke animatie film voor tussendoor!

Tis niet echt zo boeiend animatie film vond ik,is inderdaad mischien boeiender voor kinderen!

avatar van Film Pegasus

Leuke tekenfilm die jammer genoeg de humor tussen de lijnen mist om bij volwassenen echt aan te slaan. Meer voor kinderen bedoeld dus, maar op zich zeker niet slecht. Voor de liefhebbers van het genre. Wel een pluspunt zijn de vele bekende stemmen die hebben meegewerkt: John Cleese, Rik Mayall, Tim Curry, Ewan McGregor, Ricky Gervais (the Office), ...

avatar van heinl

heinl

Ik vond het wél een zeer vermakelijke film Personages goed en duidelijk neergezet imho..

avatar van Tarkus

Tarkus

Vind dit best wel een leuke film. Mooi gemaakt, grappige scenes. Het bekijken meer dan waard.

Best de moeite waard om te kijken. Een leuk filmpje voor tussendoor. Je moet niet echt aandachtig opletten voor het echt te volgen. Wel leuke plotwendingen. Maar ach binnen een paar jaar vind ik hem waarschijnlijk ook niet meer zo leuk als ik eenmaal als volwassen wordt beschouwd?

Toch ** 1/2.

avatar van Purmerend

Purmerend

Ik vond hem erg tegenvallen, maar misschien had ik er ook wel teveel van verwacht. In ieder geval 2* van mij.

avatar van Next-gen

Next-gen

Film ziet er naar mijn mening goed uit. Voor kinderen een leuk film maar voor volwassene is de humor matig

avatar van iGeO

iGeO

13e in een dozijn...

avatar van Floriaan

Floriaan

leuk verhaal! vond de scenes van die gevangen duif die heel de film in de kooi zit en zo'n waarheidsserum kreeg erg overbodig en vooral ook niet grappig. verder erg leuk vermaak om een keer te kijken. de animatie was ook redelijk in orde.

avatar van daanos;

daanos;

opzich wel een coole film... verstand op nul en gewoon kijken, humor was wel OK...

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

de laatste tijd worden er best wel leuke animatie filmpjes uitgebracht ook deze was leuk

een 3*

kArIzMa_TuRk

komt hij weer..

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Lang niet zo leuk als Shrek, en je komt maar moeilijk in de hoofdpersoon omdat ie te weinig is uitgediept, soms de scenes wat te onrealistisch zijn maar hij wint toch de sympathie. Volgende keer graag wel wat beter uitgewerkt.

avatar van Elementofone

Elementofone

Leuke animatiefilm! Goede casting, leuke humor. De link met de 2e wereldoorlog is erg geslaagd.

Hierboven valt meerdere malen de naam Shrek. Het is natuurlijk flauw om iedere film te vergelijken met een vijfsterrenanimatie als Shrek.

***

avatar van Epitaph

Epitaph

Zeker een aardige animatiefilm, vond vooral Generaal Von Talon goed gedaan (lijkt in sommige scenes op een zekere A.H.)

avatar van daanos;

daanos;

het is idd een aardige animatiefilm, alleen het probleem is, het is het gewoon net niet, het verhaal is leuk, maar gewoon NET niet...

de stemmen zijn wel goed, niet uitstekend...

de "grappen" zijn wel leuk.. niet om je dood te lachen...

het was niet helemaal voorspelbaar, maar je wist toch wel hoe het af ging lopen...

enz enz

omdat het een net-niet-film is... krijgt deze van mij een 2,5

avatar van seth gecko

seth gecko

ongeinspireerde cgifilm met een rammelend , gerusht en tergend onleuk script.

1.5**

enkel voor de kinderen....en dan nog

avatar van Jic

Jic

De bedoeling van de tekenfilm is om kinderen zoet te houden maar helaas ging deze tekenfilm na 10 minuten al vervelen, er zijn te weinig personages, en als je het vergelijkt met de kwaliteit van tekenfilms van dat jaar is hij ook niet echt mooi gemaakt.

Er zit geen humor in.

Dus voor de mensen die hem nog niet hebben..

Dit is een afrader.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond deze film ook niet echt supper .De humor was erg flauw.En die is inderdaad niet zo mooi gemaakt. 1,5

avatar van 1991

1991

Leuke kinderfilm!

avatar van Frankeermachine

Frankeermachine

seth gecko schreef:

ongeinspireerde cgifilm met een rammelend , gerusht en tergend onleuk script.

1.5**

enkel voor de kinderen....en dan nog

Mee eens.

avatar van Beatboy

Beatboy

maar het is wel een waargebeurd verhaal wel wat over dreven maar die duif heeft echt bestaan. 3.5 *

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Grappige animatiefilm!

avatar van Rudeo

Rudeo

Kort maar krachtig, zkr een aanrader voor de disney en animatie fans!

avatar van bully7

bully7

was best leuk maar niet helemaal

avatar van The Oceanic Six

Tegenvallende film ook al waardeerde ik enkele geintjes over de oorlog maar dan in postduif vorm wel. Oa John Cleese had met zijn stem wel een paar scherpe opmerkingen. Verder zag het er allemaal goed uit maar was het totaalplaatje niet goed genoeg. Leuk om 1x te zien maar het maakte geen indruk.

avatar van desteven007

desteven007

Deze film komt vanavond op 2BE, ik ga hem zeker kijken.

avatar van desteven007

desteven007