• 9.372.747 stemmen

Alternatieve titel: Fire Zone

Geregisseerd door: Charla Driver

Met onder meer: Gary Daniels, Ken McLeod en Byron Mann

Plot Deadly Target

"A dangerous drug lord, a renegade cop. The Ultimate Showdown"

Charles Prince, een in gevechtsporten gespecialiseerde politieagent uit Hong Kong, komt naar Los Angeles om een beruchte Chinese drugsbaron op te halen. Dit gaat echter niet zoals gepland en de gangster kan ontsnappen. Het is aan Charles Prince om de gangster, die meer en meer greep krijgt op de lokale onderwereld, terug te vinden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Goede Actie/Buddy filmpje.

Misschien wel een low budget film maar zeker de moeite waard om te kijken.

2,5

avatar van Lennert

Lennert

Omdat ik in het begin echt niet kon inschatten welke kant deze film in godsnaam op zou gaan was ik nog een beetje skeptisch, maar toen halverwege duidelijk werd dat het gewoon een buddyfilm met een knipoog is kon ik me richten op het ware genietwerk.

De scene waarbij Daniels' vriendin tijdelijk wordt ontvoerd, waarop hij en zijn maat de achtervolging inzetten en weigeren te stoppen als zij al uit de auto is gesprongen was, evenals de achtervolging zelf, hilarisch. Tel daar ook de vele scenes met opbloeiende seksuele spanning tussen Daniels en de vrouwelijke sidekick, waarbij je de speelvreugde zo duidelijk van het scherm ziet spatten, en je hebt genoeg knipogen en lol om de film absoluut uit te zitten

En Gary Daniels films hebben actie nodig, dat kregen we gelukkig in grote getalen voorgeschoteld. De vele plotholes (hoe kan iemand die voor de Hong Kong politie werkt zo'n plat Brits accent hebben??) maakten me zoals vaker bij dit soort films helemaal niks uit: voor wat de film waard is (botte actie, flauwe grappen en niet teveel ingewikkelde bijzaken) heb ik absoluut genoten en ben ik blij dat de film ook niet pretendeerde meer te zijn. Een aanrader voor de liefhebbers van buddyfilms met de nodige portie martial arts.