• 9.369.700 stemmen

Everybody Loves Sunshine (1999)

Misdaad / Drama | 97 minuten

Genre: Misdaad / Drama

Alternatieve titel: B.U.S.T.E.D.

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Andrew Goth

Met onder meer: Goldie, David Bowie en Andrew Goth

Plot Everybody Loves Sunshine

Twee zware jongens gaan ieder hun eigen weg als ze vrijkomen uit de gevangenis. De stille Ray wil uit het gangsterwereldje stappen terwijl zijn vroegere partner Terry de dienst wil gaan uitmaken in het criminele circuit. Zijn vreemde fixatie voor Ray en zijn ziekelijke behoefte aan respect zorgen ervoor dat Terry een aantal impulsieve beslissingen neemt die zeer fout uitpakken....

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Vond dit geen verkeerde film, zeer degelijk misdaad-drama met veel geslaagde scenes. De trucjes in geluid liggen soms ietwat voor de hand maar verder worden de aanslagen op vaak nog voldoende filmische wijze in beeld gebracht. Ben niet zo'n enorme fan van het enorme 'yo niggah' gehalte en dat vind ik los van de soms wat saaie stukjes het grootste bezwaar. Grootste pluspunt is David Bowie als gangster, zijn intonatie, zijn blik, werkelijk alles is perfect, ronduit briljant acteur. Everybody Loves Sunshine is een zeer degelijke film.

avatar van 606

Lekkere harde gangsta movie, met paar zeer geslaagde scenes, en dat dans stukje was ook erg cool.

Veel actie en rond vliegende kogels en verhaal is redelijk goed.

Ook het acteerwerk viel me niet echt tegen.

3,5 ster

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Deze film kon mij dus totaal niet bekoren. Iedere Engelsman die lijkt wel de Ritchiefilms te willen na te apen en dat is bij deze dus erg mislukt. Zelfs David Bowie weet de film niet te redden, sterker nog, hij was hierin toch zo barbaarse slecht met een hele foute uitstraling. Om nog maar over de rest van de acteurs te zwijgen. Een en al beetje stom gangstertje spelen, beetje gekloot en geklik en geklak met wapens en ook hele ellenlange gortsaaie momenten. Ook de actiescenes waren niet al te best. Die actiescene aan het einde was nog middelmatig.

Verder zeer slechte film en een enorme verveling.

avatar van funnyhow

funnyhow

inderdaad een 'ritchie' wannabee ... Engeland heeft beter materiaal kwa misdaad dan dit filmpje