• 9.369.466 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Nick Hurran

Met onder meer: Laura Fraser, Luke de Lacey en Rupert Penry-Jones

Plot Virtual Sexuality

"If you can't find the perfect guy, make one!"

Justine kan maar niet de juiste man vinden. Ze grijpt haar kans dan ook met beide handen aan als ze de mogelijkheid krijgt om de perfecte man te creëren met een virtual reality machine.

Justine Alice Parker

Chas Lovett

Isabel Yasmin 'Hoover' Clarke

Jason, Narcissus Guy

Monica, Narcissus Girl

Frank Lovett

avatar van streeter

streeter

Ik kreeg een keer een screener toen ik bij de videotheek werkte. Wat een klote film!

avatar van Sparkle

Sparkle

De trailer geeft trouwens een totaal verkeerd beeld van de film. De officiele synopsis trouwens ook.
Ze maakt niet gewoon de perfecte man, ze wordt de man.

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

1 van de slechtste films die ik ooit heb gezien.

avatar van ags50

ags50

Vond de eerste reactie van Rupert Penry-Jones bij de ontdekking dat hij als vrouw in een mannenlichaam zat kostelijk, zeker ook de maniertjes/gebaren die daarmee kunnen samenhangen.

Een beetje jammer dat deze film zo'n lage score krijgt op deze site. Vanavond gezien en ik moet zeggen dat het best een vermakelijke film is. Het begin was niet echt leuk maar op een gegeven was de film origineel en grappig. Geen topfilm maar wel leuk vermaak.

avatar van skipy05

skipy05

Geen heel slechte film. Maar zeker ook niet goed. Verhaal is maar gewoon niets speciaal. Grappig vond ik hem nu nie direct.