Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Tibor Takács
Met onder meer: Gerald McRaney, Thea Gill en David Millbern
4,2 (459)
Plot Tornado Warning
Levensgevaarlijke tornado's verwoesten alles op hun weg. Met gigantische windsnelheden van ruim 300 km/uur wordt alles in één klap weggevaagd. Niemand is veilig; vele doden zijn het gevolg. Niemand weet waar en wanneer deze razende oerkrachten toeslaan; de schade is niet te overzien. Eindelijk is er iemand, Jake, die beweert de kracht en route van deze rampzalige tornado's te kunnen voorspellen. Als Jake een nieuw systeem ontwikkelt om de vernietigende krachten en route te kunnen voorspellen, wil niemand hem geloven ... Maar wat als hij toch gelijk heeft?
Dr. Jake Arledge
TVGids
Slechte acteurs, Slecht scenario, Film is nooit spannend. * ster
n00t
hahaha
ik heb m 2x gezien, alleen omdat ik niet kon geloven dat het zo'n slechte film was!
wat een idiote dialogen, gejat verhaal, simpele effecten...maak dan geen film..
ik ga er ook niet op stemmen
JurassicPark
een 1,5. erg jammer en niet mooi gemaakt geen goede special effechts
Gabbere
Was dit niet die film waarbij de tornado over het huis raast en dat dan ineens de film afgelopen is. Het is al een tijdje dat ik deze film dan heb gezien. Jammer dat ik deze film me kan herinneren.
A.L.I.E.N
Tiens, Het polot van deze film bevat nogal verdacht véél gelijkenissen met die van "Twister"!
JellevOosterhout
ben het hiermee eens, het is zonde van je tijd om deze film te bekijken.
playah26
ben het hiermee eens, het is zonde van je tijd om deze film te bekijken.
juist.. ooit op dvd gekocht, maar daar had ik dus beter pakje sigaretten voor kunnen halen...
twister is 10x beter dan dit prul
erik neuteboom
Voor 1 euro gekocht, wat een draak van een film: lachwekkende 'special effects', karikatuur karakters, super voorspelbaar verhaal, acteurs lijken uit de jaren '50 qua speelstijl, etc. etc., enige interessante momenten zijn de korte shots van echte tornado's maar die zijn zo amateuristisch verweven in het geheel, nepper dan nep ziet het eruit! Budget is waarschijnlijk net genoeg geweest om camera crew te eten te geven ... ik heb fut niet meer om te stemmen.
cales77
ahhh dit moet heel slecht zijn, verheug me er nu al open. Dit "toppertje" op prime time zeker even gaan aanschouwen.
jeroenkw
Hahaha! Wat is dit slecht zeg, 1 minuut gezien en ik weet genoeg. Toen die tornado kwam, die special effects ik dacht even dat het een soort comedie was en dit de bedoeling was. En toen die mensen aan die auto vasthielden om niet weggezogen te worden ik kwam niet meer bij! Wat zag dat er slecht uit maar o zo komisch. Nee ik ga deze niet afkijken
Ongelooflijk deze zooi film (zeg maar gerust een C film) zenden ze alweer uit dit jaar.
jw070
Het is nu een reclame break en die is beter dan de film maar toch ga ik hem afkijken want deze film is zo slecht dat het gewoon een cultfilm is, het lijkt wel of het bewust zo gemaakt is....ga nu verder genieten.
cales77
Ik heb genoten. Vooral de eerste scene waarbij de moeder weg gezogen werd was top.
deze fiilm komt bij mij in de top drie slechtste films ooit gezien
jw070
Theunissen bedankt, had dit beter niet moeten doen want het niveau werd porno maar dan zonder porno, of je moet de borsten van Dee opwindend vinden..ennuh Cales 77 echt een toppertje toch, lekker slecht, beetje dukes of hazzard maar dan met veel wind.
JasonBourne
hahaha, die burgemeester was toch ook wel een dieptepunt. Verder slechte effects, vreselijk verhaaltje.
En ook kunnen voorspellen dat die twister over 20 minuten bij een bepaalde boerderij aan de grond komt.....BLAAAAA
Phantasm
Niet echt slecht en niet echt goed, leuk om een keer gezien te hebben.
reporterxyz
Soms zijn films zo idioot dat ze grappig worden.
Deze niet. Deze blijft idioot.

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10