• 9.375.042 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Michael Rasmussen en Shawn Rasmussen

Met onder meer: Elise Couture, Michael Reed en India Pearl

Plot The Inhabitants

Een jong stel renoveert een verwaarloosd 'Bed & Breakfast' in New England. Na een reeks verontrustende gebeurtenissen, begint de man te vermoeden dat er iets kwaadaardigs op de loer ligt binnen de muren van het oude huis. Iets dat zijn zinnen heeft gezet op de echtgenote. De man moet het duistere geheim van het huis zien te ontrafelen, voordat het te laat is.

avatar van Keane1983

Keane1983

Opzich een aardig verhaal (niks niets overigens), een paar leuke scares....maar daar houd het op.

Het acteerwerk doet heel de film voor mij de das om.

Ik zeg..sla deze snel over voor eentje die het wel waard is om te kijken ( hidden bijvoorbeeld)

avatar van mcdaktari

mcdaktari

niks niets overigens???? Wat bedoel je daarmee? Keane1983

avatar van Keane1983

Keane1983

Niks nieuws bedoelde ik ermee te zeggen

avatar van tattoobob

tattoobob

Slecht acteerwerk en visueel ziet deze film er erg goedkoop uit.

Verder is deze film buiten deze negatieve punten ook helemaal niets aan.

avatar van only1ELEANOR

only1ELEANOR

tattoobob schreef:

Slecht acteerwerk en visueel ziet deze film er erg goedkoop uit.

Verder is deze film buiten deze negatieve punten ook helemaal niets aan.

Duidelijk verhaal , ik sla deze dan maar over

avatar van tattoobob

tattoobob

only1ELEANOR schreef:

Duidelijk verhaal , ik sla deze dan maar over

avatar van Barry83

Barry83

Inderdaad we hebben het al zo vaak gezien. Een verliefd echtpaar koopt ergens in een buitengebied een oude woning om zo hun dromen waar te maken, maar toevallig spookt het in het huis

Nee gewoon ontzettend slecht geacteerd en is nergens spannend.

avatar van perceived

perceived

Prima spookhuis-filmpje.

Niks nieuws onder de zon. Anderzijds is het een degelijk, zowel classic als modern, uitgevoerd werkje met een aantal goed getimede schrikmomenten, leuk bedachte wendingen en een solide soundtrack. Acteerwerk is prima, beter dan het gros van horror-films.

Dat het regisseursduo ook de schrijvers waren van The Ward (2010) is inmiddels wel duidelijk. Overbodige cover/poster info die welllicht te hoge verwachtingen opwekt, terwijl deze gasten best goed bezig zijn.

Mag hopen dat de stemming rondom dit filmpje wat positiever wordt. Klein maar fijn! 6.5/10*

avatar van Collins

Collins

Jong stel opent B&B en wordt geconfronteerd met het kwaad dat er huist.

Verhaaltje heeft niets om het lijf. Niets nieuws onder de zon. Geen onverwachte invalshoeken of schrikeffecten.

Desondanks redelijk spannend door goed gebruik van (suggestief) camerawerk. Camerawerk en suggestie zijn toch wel de sterke punten van de film. Ze geven de film wat krediet.

Het acteerwerk begint op zeer ondermaats niveau. Na verloop van tijd evolueren de acteerprestaties. Ze worden zelfs kijkbaar.

Tegen het einde van de film gaan de remmen los en verdwijnt alle suggestie. Het einde is dan ook zwak en de film levert daar veel kredietwaardigheid in.

avatar van keimpeS

keimpeS

Niet veel aan, vond het beeld te donker, verhaal saai & traag. Kortom het kon mijn aandacht niet vast houden, het einde is een lachertje....