• 9.370.364 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mark Rosman

Met onder meer: Maggie Lawson, Jim Abele en Justin Timberlake

Plot Model Behavior

Alex is een verlegen en onzeker meisje. Ze maakt kennis met Janine, een succesvol fotomodel. Die wil meer vrijheid dan ze nu heeft. De meisjes ontdekken dat ze met hetzelfde kapsel en dezelfde make-up precies op elkaar lijken. Ze besluiten een tijdje elkaars leven te leiden. Alex kan al direct op pad met Jason Sharp, een hip mannelijke fotomodel. Ze moet echter constant rekening houden met Janine's wel erg dominante moeder.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Hilarious

Hilarious

Ik heb mij prima vermaakt met deze film. Hij is helemaal niet slecht, gewoon een hele leuke feel good movie met een goeie dubbelrol van Maggie Lawson. Mark Rosman maakt goeie feel good films. Er zitten wel enkele cliches in deze film, maar daar maakte ik me helemaal niet druk om. Gewoon verstand op nul en genieten van dit standaard filmpje, waar er natuurlijk al zo veel van zijn. De tweede keer gaat misschien minder leuk zijn maar voorlopig krijgt hij 3*.

avatar van lowhusky

lowhusky

Hilarious schreef:

De tweede keer gaat misschien minder leuk...

De eerste keer vond ik de film geweldig maar nu ik ouder ben geworden, vind ik de film saaier geworden. 1,5*

avatar van seanpuffy

seanpuffy

vind dit wel een gezellige film om naar te zien.

ik vind wel dat justin hier belachelijk in speelt ten opzichte van zijn recentere films.

3.5