• 9.374.749 stemmen

Geregisseerd door: James Cahill

Met onder meer: James Cahill, Eva Longoria en Brenda Tinoca

Plot Snitch'd

"Choose your side.."

Tijdens een drugsoorlog tussen twee bendes op een High School in Santa Ana, doet detective McClure onderzoek naar de moord op een jonge studente. De bendeleden zijn de hoofdverdachten, maar niemand wil iets zeggen.

Het is dat je geen 0 kan geven

bioscoopzaal

Alleen de poster al ... _o_

avatar van pin0

pin0

Hij ligt voor 4 euro bij de bart smit. Veel te veel geld voor deze film....

pikedre

wat een klote film.............. hij krijgt van mij een 10 met een - er voor !!!!

avatar van Diesel

Diesel

Prachtige analyse pikedre.

V

Deze film kan ook niet serieus bedoeld zijn, dat kan gewoon echt niet!

avatar van John Doe

John Doe

De bendeleden zijn de hoofdverdachten, maar niemand wil iets zeggen.

Voor de topdialogen die halve ster dan maar.

avatar van GarY

GarY

DOPENESS!!, een schot, 3 dood zegt al genoeg.. een geweldige film.. _0_

"i think this is yours"

[stotter]"thank you, sir"[/stotter]

avatar van Diesel

Diesel

De DVD van deze film is €5,99 bij de FRS.

Voor de liefhebbers.

pikedre

kan er maar niet vaak genoeg over zeiken.... wat een K*t film.... zou rechtstreeks uit de handel moeten

avatar van John Doe

John Doe

Nee...de film moet juist in de handel blijven met de kanttekening dat de makers geen cent ervan terug zien. Dit wordt nader verklaart in het forum. Als je zes maanden lid bent van MM kun je meedoen.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Je verwacht geen meesterwerk, maar je wilt natuurlijk niet de 6 users hier klakkeloos opvolgen en ook een 0,5 sterren geven. Eerst zien, dan geloven. En ik heb gezien. En nu geloof ik. Ik heb mijn best gedaan wat positieve dingen uit de film te halen, maar kwam helaas al snel tot de conclusie dat dat onbegonnen werk was. Zelden zoiets afschuwelijk slechts gezien.

De gevechten en schietscenes waren van nog slechtere kwaliteit dan die van een Pittige Tijden, waarin het geluidseffect met gemak een paar seconden op zich laat wachten nadat er is geschoten. Het acteerwerk kun je geen acteerwerk meer noemen, want het is gewoon zielig. Ik kreeg echt medelijden met de mensen die daar voor de camera rondliepen. Volgens mij wist 90% van de cast niet eens wat ze daar deden.

Daarbij komt nog de irritante muziek, die soms gewoon over een dialoog is geplakt, zodat je daar niets van verstaat. Dat is overigens misschien wel weer als pluspunt te beschouwen, want de dialogen zijn van een dusdanig niveau dat ik niet vreemd had opgekeken als Patty Brard als scenarist stond vermeld op Imdb. Het gaat helemaal nergens over. Evenals de zogenaamde actiescènes; het moment waarop iemand tien keer neergeschoten wordt en zonder bloed of kleerscheuren rustig op de grond gaat liggen, dan weet je toch al genoeg?

Ik ga een film kijken. Daar ben ik nu wel aan toe.

0,5 sterren.

avatar van FX

FX

Deze film moet ik zien!

BoordAppel

Haha, zou het dan toch mogelijk zijn? Een slechtere film dan Precious Find?

V

Daar kom je maar op één manier achter Boordappel... Meld je aan voor de Snitch'd pakketservice!!!

avatar van gotti

Geniaal.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Dacht even dat die 5 sterren bleven staan, gotti.

avatar van gotti

Dat was een proteststem...

avatar van FisherKing

FisherKing

speedy23

What the f*ck was dat? Het is al een uur geleden, en ik weet nog niet goed waar ik naar gekeken heb. Wat een misbaksel. Ik ga ook films maken, want slechter dan dit, dat kan niet...

pikedre

ik heb vandaag traditioneel de dvd verbrandt..... gelijk een kogelbrief voor James Cahill op de post gedaan met het verzoek om geen films meer te maken................. pfff, dat lucht op !!

BoordAppel

Kijk het is natuurlijk gewoon een hobby project geweest van James Cahill en de makers zullen ongetwijfeld plezier hebben gehad tijdens het maken van deze film maar dat wil nog niet zeggen dat ik plezier heb gehad om ernaar te kijken. 1 tip meneer Cahill: als je een hobby filmpje maakt breng m dan niet uit, dat heb ik toch ook niet gedaan!

Het begint al meteen enorm crappy met een drugdeal waar hoofdrolspeler James Cahill van zich afslaat op geheel eigen wijze, M.A.W. de martial arts zien er niet uit. Dan is ook meteen de toon gezet voor de rest van de film waarin Cahill als een soort mislukte (let wel: zelfs een mislukte) Wibi Soerjadi de held uit hangt. De rest van de acteurs doen het niet veel beter overigens, alleen die Blacky acteerde wel aardig.

Zoals het acteren is is ook de regie, de editing en de dialogen: knudde. Continu de meest loze shots die getoond worden (waarom die haaien laten zien in dat aquarium tijdens een dialoog???) en dialogen die uit een willekeurige slechte politieserie zijn gejat.

Dit is misschien de allerslechtste film die ik gezien heb. Het wordt een foto-finish met Precious Find en The Dead Next Door. Er is iig geen twijfel mogelijk over mijn waardering: 0,5*.

Oja, en waar de neuk slaat die poster op??? Die is zeker 10 keer professioneler dan de film en die acteur speelt er niet eens in mee!

speedy23

Als je die poster ziet zou je zeggen dat het een hele 'stoere' film is.

BoordAppel schreef:

BoordAppel

Ik heb me vergist, hij lijkt toch meer op Giovanni van Brockhorst : klikkerdeklik!.

Inderdaad.

avatar van U-96

U-96

• 2076 stemmen

Zag deze film vandaag op een 3-in-1 DVD liggen in de Bart Shit..

Niet eens gekocht?

avatar van U-96

U-96

• 2076 stemmen

Ik begin wel erg nieuwsgierig te worden naar deze film..