• 9.370.299 stemmen

Geregisseerd door: James Cahill

Met onder meer: James Cahill, Eva Longoria en Brenda Tinoca

Plot Snitch'd

"Choose your side.."

Tijdens een drugsoorlog tussen twee bendes op een High School in Santa Ana, doet detective McClure onderzoek naar de moord op een jonge studente. De bendeleden zijn de hoofdverdachten, maar niemand wil iets zeggen.

avatar van speedy23

speedy23

Zelva schreef:

patricia15 5,0

Right...

Belachelijk! Te gek om los te lopen.

avatar van Diesel

Diesel

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

avatar van speedy23

speedy23

Diesel schreef:

Kan niet anders.

Maar met borstjes zekers???

avatar van U-96

U-96

• 2062 stemmen

Diesel schreef:

Kan niet anders.

Zelden zo'n opmerkelijke grafiek op MM gezien.

avatar van Zelva

Zelva

Het zal toch niet waar zijn:

"Damn, Eva Longoria is so hot! Good first film by the director of "Juarez, Mexico", 11 January 2005

Author: thatguy27 from Los Angeles

If you haven't seen Eva Longoria from the TV show "Desperate House Wives" then you are missing out. Eva is going to be one of the biggest Latina stars and you'll be seeing her in the theaters soon. This was Eva's first film and she does a fantastic job acting. She was 24 when she shot it, and looked hot then. As for this low budget film, it's pretty good for the first time director, who has another soon to be released movie "Juarez, Mexico" currently playing at many film festivals across the United States. In fact, it appears that it may have a limited theatrical release from some news. What would be nice to see is a "Snitch'2" with a higher budget."

The horror...

Weet je zeker dat die kogelbrief is aangekomen Pikedre?

avatar van John Doe

John Doe

Pff Eva Longoria vond ik als één van de beste acteren en als beste eruit zien van de film, dat hoeft niet veel te zeggen, maar ik bedoel dat wel

Ik verhoog m'n stem trouwens naar 1 ster, want deze film wil ik best een keer of drie zien in het leven. Er zitten gewoon heel wat momenten in die vermakelijk zijn, bedoeld of meestal (denk ik) onbedoeld. Het is bijvoorbeeld vermakelijk dat je je zo kan gaan ergeren aan de film Door de positieve invloed uit kitch te vinden geniet ik meer, dan door alleen deze in kunst te vinden.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

He bah, weer zo'n spelbreker . Het is ook altijd de vraag wat je nu een film moet geven die onbedoeld hilarisch is. Zo gaf ik Hercules in New York een 1,5 omdat ik me er nog wel bij vermaakt heb terwijl er nauwelijks slechtere films bestaan.

Ik hanteer altijd een soort van vermakelijkheid/kwaliteit ratio. In het geval van deze film is de kwaliteit zo dieptriest dat de vermakelijkheid weinig meer goed kan maken. Het resultaat is een 0,5*.

avatar van John Doe

John Doe

Kan ik heel goed inkomen. Met zoeen soort ratio werk ik trouwens ook bewust/onbewust.

avatar van Deepdish

Deepdish

Volgens mij is het gewoon een heel goed studentenproject

Film 0.5*

Afstudeerproject 4*