• 9.376.788 stemmen

Alternatieve titels: Lake Fear / A Haunting at Cypress Creek

Geregisseerd door: Michael Crum

Met onder meer: Jessica Willis, Shanon Snedden en Joshua Winch

Plot Cypress Creek

"It's been waiting...to get under your skin"

Tina, Jordan, Kathy en Stephanie trekken er een weekendje op uit. Voor een beetje avontuur betreden ze stiekem een verlaten hut. Daar ontdekken ze een pop die hen constant aanstaart en een bandrecorder die 'het kwaad' dicteert. Ze besteden er verder geen aandacht aan totdat zaken een duistere wending krijgen.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Mooie score zichtbaar op IMDb .

avatar van tattoobob

tattoobob

HALVE TAMME. schreef:

Mooie score zichtbaar op IMDb .

Zijn waarschijnlijk de vijf mensen die er geld in hebben gestoken

Hahaha ik hoop dat het wat word....poster is aardig

avatar van movieminder

movieminder

Zal ik dan maar de eerste zijn?

Ik hou best van horror en geef horror films vaak ook een hogere stem dan anderen omdat ik ze gemiddeld vaak wel beter vind dan anderen.

Nu de film. Werkelijk alles is slecht. Het acteren is zo ongelofelijk nep en slecht! Het camerawerk om te huilen en de muziek is ook al niks.

De film probeert hier en daar wat op bijvoorbeeld The Grudge en The Ring te lijken maar haalt dat niveau ook echt geen moment.

Laten liggen is mijn advies.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

movieminder schreef:

Laten liggen is mijn advies.

Merci voor de info.

avatar van Noodless

Noodless

Bangelijk slecht ! 0/10

avatar van Phantasm

Phantasm

O, wat slecht, verschrikkelijk.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Gemiste kans. Film begon nog best redelijk en toen de dames bij dat huis kwamen gebeurde er nog wel het één en ander. Mysterieus en een goede setting, maar daarna werd het wel erg vervelend. Ging te veel van de hak op de tak en de film wilde eigenlijk teveel waardoor de focus volledig weg was.

avatar van J.P.C.

J.P.C.

dit is ongeveer het resultaat dat je krijgt als je het braaksel van Bruce Campbell verfilmt.