• 9.372.714 stemmen

Geregisseerd door: Terry Cunningham

Met onder meer: Nick Cornish, Vanessa Marcil en Bai Ling

Gesproken taal: Engels en Hongaars

Plot Storm Watch

"The Ultimate Survival Challenge."

In een geheim laboratorium demonstreert Dr. Valerie Harmon (Thomas), de waanzinnige mogelijkheden van het high-tech systeem 'Thunderhead' dat in staat is het weer te regelen. Wanneer het systeem tijdens een infiltratie wordt overgenomen door een kwaadaardig programma voor kunstmatige intelligentie, creëert het destructieve weersystemen en verwoestende dampen om de aarde.

Tess Woodward

Richard Clark

Admiral Renner

avatar van Kristiaan

Kristiaan

Dan mag de film nog zo slecht zijn, Vanessa Marcil maakt alles goed!

avatar van Weertenaar

Weertenaar

Dit hield niet over. Rommelig, slecht acteerwerk, armetierige cinematografie en amateuristische regie.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Inderdaad een beetje rommelig en in het begin had ik eerst mijn twijfels. Ook vind ik het (geldt voor meerdere films en verhalen) ongeloofwaardig dat een jongen en ook nog de dader vermoedt men, door de politie meegenomen wordt naar het laboratorium. Normale procedure is dat nergens ter wereld voor zover als ik weet. Op zich viel de film wel mee als je er niet al te diep over nadacht hoe bepaalde zaken liepen en lopen. Maar om nu van onvoldoende en slecht te spreken, nee.
Ik vond aan het eind dat parallele wereldje wel leuk bedacht. Vandaar mijn 6 als waardering voor deze film.

avatar van Bantavoer

Bantavoer

Heb deze film helemaal uitgekeken en moet zeggen, dat het me meeviel. Verhaal was niet altijd geloofwaardig. Special effects konden beter, als die er al waren. Acteren was prima. Eem computer die zelf gaat denken en leert (waar ken ik dat van? Oh ja, Tron. Net als dat parallelle wereldje). Afijn, genoeg spanning om deze helemaal uit te zitten. Eerst wordt de dader bedreigd door een chick, maar aan het eind wordt het niet duidelijk wat haar rol was en of ze voor iemand werkte.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk, je moet van dit soort films houden.