• 9.370.323 stemmen

Genre: Avontuur / Thriller

Geregisseerd door: Mark Griffiths

Met onder meer: Jared Rushton, Pamela Sue Martin en Stephen Meadows

Plot A Cry in the Wild

Brian vliegt als enige passagier mee in een kleine Cessna over de immense bossen van Canada. Opeens krijgt de piloot een hartaanval. Brian neemt de besturing van het vliegtuigje over en vliegt nog uren rond zonder te weten waarheen. Uiteindelijk raakt de brandstof op en stort het vliegtuigje neer in een meer. Brian weet zich te redden van de verdrinkingsdood, maar staat er dan alleen voor. Het enige wat hij bij zich heeft, is een kleine hakbijl.

avatar van Erwin!

Erwin!

Ik heb de boeken gekocht en die zijn gewoon prachtig, schitterend!

Het is een serie, waarbij alleen het eerste boek verfilmd is:

"Overleven in de wildernis, Neergestort" en de 3 vervolgen zijn:

"De winter", "De rivier" en "Terug".

Nu zou ik natuurlijk de film heel graag willen zien, maar ik kan 'm nergens vinden, (te koop of te huur).

Ik heb er zelfs meerdere keren alleen maar vraag naar gezien op marktplaats bijvoorbeeld!

Weet iemand misschien hoe ie te verkrijgen is?

Nou, i.i.g. alvast bedankt!

avatar van Frenkel

Frenkel

Erwin! schreef:

Ik heb de boeken gekocht en die zijn gewoon prachtig, schitterend!

Het is een serie, waarbij alleen het eerste boek verfilmd is:

"Overleven in de wildernis, Neergestort" en de 3 vervolgen zijn:

"De winter", "De rivier" en "Terug".

Weet iemand misschien hoe ie te verkrijgen is?

Nou, i.i.g. alvast bedankt!

Ik heb de boeken zelf ook en heb ze 'vroeger' erg vaak gelezen, ben zelf ook op zoek naar deze film, weet wel dat hij een aantal jaren geleden eens op ZDF is geweest..

Op boudisque.nl staat deze film voor 12,99 (UK import)

avatar van montoyaruler

montoyaruler

Paar jaar na de onderstaande berichten.. is ie op dvd ergens te koop, te downloaden, komt ie wel eens op tv? Die boeken waren fantastisch!

avatar van Jessica.

Jessica.

De hele film is te zien op Youtube.com.

Ik vond hem best leuk. Haalt het niet bij het boek en er zitten wel verschillen in, maar hij is vermakelijk en boeiend =) Gewoon een leuke film. Niet spectaculair of geweldig ofzo. Heb me in ieder geval vermaakt ^^