• 9.369.469 stemmen

Feuer, Eis & Dynamit (1990)

Actie / Komedie | 105 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titel: Fire, Ice & Dynamite

Oorsprong: Duitsland

Geregisseerd door: Willy Bogner

Met onder meer: Roger Moore, Shari Belafonte en Simon Shepherd

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Feuer, Eis & Dynamit

"The greatest race on earth for the richest prize in history."

De zaken van miljonair Sir George (Roger Moore) lopen niet zo goed. Volgens Sir George is er dan ook maar een oplossing. En voor de ogen van zijn adviseurs springt hij uit zijn zakenjet, om vervolgens buiten hun gezichtsveld te worden opgepikt door twee parachutisten. Sir George is "dood" en het lot van zijn imperium rust nu op de schouders van zijn drie kinderen. Maar om te bewijzen dat zij hun erfenis waard zijn zullen ze eerst moeten deelnemen aan de Megathon, het grootste sportspektakel op aarde.

avatar van Quentin

Quentin

Super slechte en grappige pulpfilm wat nergens op slaat! Zo slecht maar leuk ik geef 3*/5*

avatar van Quentin

Quentin

Herzien en gewoon TE slecht ... 1,5 *

avatar van Floris22

Floris22

Bar slecht, dit is geen film te noemen maar 1 grote commercial. Ik heb het 1 ster gegeven omdat Roger Moore erin speelt, zonder hem is het een gewoon een helemaal niks.

avatar van Dk2008

Dk2008

De film begint aardig maar wordt al gauw een vervelende film. Een opeenstapeling van allerlei stunts en actie vergezeld van flauwe humor.