Genre: Actie / Horror
Geregisseerd door: Jim Wynorski
Met onder meer: Eric Roberts, Corbin Bernsen en Melissa Brasselle
Plot Raptor
Een rustig dorpje wordt plotseling opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De sheriff denkt dat het een wolf of een beer is, maar als de man op onderzoek uitgaat, ontdekt hij dat een professor een gekloonde velociraptor heeft laten ontsnappen.
Lola Tanner
Deputy Ben Glover
Captain York
Lyle Schell
dammit
elke keer als ik die film zie en die dino zit ik te huilen van het lachen echt waar
deze film is zo slecht dat hij zelfs grappig is gewordenik geef hem een 1 hahaahaha zo goede film ugge kugge
matitie
Ik wil hiiebij nog maar eens benadrukken hoe slecht deze film is.
Als je de dino's vergelijkt met die van jurassic park 3 en van 'the lost world', die in hetzelfde jaar zijn gemaakt dan is dit gewoon zielig.
Ik vond de dino's in jurassic park 3 ook al niet overtuigend maar dit slaat echt alles, gewoon mannen in rubberen pakken, ik zeg het nogmaals, zielig.
Kevin13
Ik wil hiiebij nog maar eens benadrukken hoe slecht deze film is.
ja, maar ik denk dat de Jurassic Park films meer geld krijgen dan deze film.
K@i
Sabeltooth is computer gemaakt
Raptor is met echte acteurs
hoe dan ook beiden zijn even veel BULLSHIT waard
dammit
ik weet gewoon , winnie the pooh meer verdiende aan de bios, hoeveel mensen zou deze film gezien ik denk dat het verschil met jurassic park 3 en raptor een groot verschil is. en trouwens de spino of de trex uit raptor op het eind die f*cking trex stond recht overeind net als een mens.
veel gekker krijg je het niet
xangadix
De actiescenes in deze film komen ook uit andere films. Ik herkende in ieder geval duidelijk stukken uit Carnosaur.
lucdecoster
wie maakt zoiets?
Typisch dat 2BE deze film uitzendt, het budget is zeker op.
Jupilerman
Hilarisch,gewoon drie "Carnosaur"-films bij mekaar gegooid.De misselijkmakende hoofdactrice met de borstvergroting die ze bij een pak cornflakes heeft gekregen,logisch.Maar Eric Roberts?Geen groot acteur maar hoeft dit in principe niet meer te doen.
Inderdaad op Kanaal 2 gisteren,ze geven er daar al lang niet meer om denk ik
AGE-411
Maja, vrijdagavond: vaste afspraak met dit soort gedrochten. (Met gedrochten bedoel ik niet te beesten in de film, maar de film zelf!!!)
AGE-411
Ik had hem opgenomen en nu bekeken.
Wat een kutfilm. Meestal verwacht ik er niet te veel van, kun je ook niet te veel teleurgesteld zijn ... en dat helpt echt! Maar dus niet bij deze. Nog slechter dan ik had gedacht (en dat gebeurd bijna nooit).
Deze filmklopt niet + mijn broer kan nog beter uit coma ontwakende vrouw acteren dan wat we hier zagen.
Ik kan er slechts 1 ding positief over zeggen: het script had meer potentieel.
heimdall
ooit eens gekocht in blokker voor 1 euro, heb de film 10 minuten bekeken, dvd eruit gehaald en vuilbak binnen.
ik noem dit zelfs geen film.
grazy_gangstah;
Na het kijken van deze film had ik direct spijt van mijn koop van de dvd ''Raptor.''
Ik dacht eerst dat dit een generatie vóór Jurassic park (1993) was.
Maar nu ik op Moviemeter zie dat het uit 2001 komt, besef ik dat dit een hele misbaksel van een film is...
Het beeld/geluidkwaliteit is erg slecht, slechte acteerwerk, bagger verhaal, verwaarloosde special effects, en slechts enkele stukjes van de film vond ik de moeite waard...
De regisseur van ''Raptor'' heeft enorm veel films op zijn naam staan, en niet eentje is een redelijk goeie film, zelfs ik kan met mijn videocamera nog een betere film maken.
Ik raad iedereen ''Jurassic park'' aan, dat is wél een erg mooie en veel betere film in zijn genre dan ''Raptor.''
Raptor: 1*
Jurassic park: 3,5*
Scratt
Misschien wel de slechtste film die ik ooit gezien heb.
Uitleg is hier niet bij nodig denk ik
Om van te kotsen, zo slecht..
AGE-411
Misschien wel de slechtste film die ik ooit gezien heb.
Uitleg is hier niet bij nodig denk ik
Om van te kotsen, zo slecht..
Uitleg is idd niet nodig. Ik denk dat de uitleg al gedaan is de vorige posts. Ik vermoed ook dat we het allemaal met elkaar eens zijn.
destroy2008
Ik zou:
- U kunnen uitschelden ("hebt ge geen ogen in uw kop?")
- Een lol kunnen maken over "is het al 1 april ofwa?"
Maar uw post verbaasd met ANYWAY.
AGE-411
Meent ge uw bericht overgens? Zijt ge een dubbelacount van iemand?
finalman
Meent ge uw bericht overgens? Zijt ge een dubbelacount van iemand?
haha, niet serieus nemen
Ik heb die film ook eens gezien een hele tijdje geleden en ik kan nog niet vergeten hoe slecht die was, alles was gewoonweg NEP.
Denk zelfs dat deze film de slechtste ooit was dat ik zag.
Kevin13
wat een super special effect kunne er nog veel van leren ga zo door
denk niet dat er special effects in de film zaten, meestal waren het poppen of gigantische knuffels.
goneman
het is nu 2 jaar geleden dat ik hem heb gezien, maar ik huil nog steeds om dit drama... goh wat slecht zeg...
funland
2001? Lijkt dat deze film uit 1975 komt.. Gruwelijk slecht
0,5 *
( ik lach nog altijd als ik die dino zie )
moet deze niet in de flop 100 staan?
lucdecoster
2001? Lijkt dat deze film uit 1975 komt.. Gruwelijk slecht
0,5 *
( ik lach nog altijd als ik die dino zie )
moet deze niet in de flop 100 staan?
ik geloof dat hij 150 stemmen moet halen voor de flop 100.
funland
ik geloof dat hij 150 stemmen moet halen voor de flop 100.
ow oké jammer
hoop dat die de top 50 haalt
Torsten
een halve ster (misschien dat er er nog 1 van maak) voor het prachtige hoesje en de prachtige darmen die je te zien kreeg. Verder super bagger. Heb deze film een paar jaar geleden gezien en toen was t iets anders waardoor ik me toch nog kon vermaken onder deze film xD
Glacius
De grijze hoes is gewoon een screenshot uit één van de Jurassic Park films bewerkt met wat kleurenfilters.
Het vreemde is dat deze zelfde hoes op de achterkant screenshots bevatte (zogenaamd van deze film) van een oudere horrorfilm (ergens jaren 80 of 90) over reptielen/dinosauriërs.. Tenminste dit was wel het geval in de videotheek.
[Edit] Die zogenaamde screenshots van deze film op die hoes waren screenshots van 'Carnosaur' uit 1993.
eltorro
Ik had deze film voor 1 euro bij de blokker gekocht, ik dacht misschien is hij nog geen eens zo slecht maar ik kwam bedrogen uit. 1 hele euro hier aan verspild!
Dit is zo'n slechte film alle dinos zijn overduidelijke poppen en dat in het jaar 2001.
langadjungda
haha Ik noem deze film: Bordkarton
Met mijn origami kunsten kon ik nog een betere dino knutselen.
*0,5
totalreject
Dat komt omdat deze film in elkaar is geflanst met scenes uit de Carnosaur trilogy.
Het verbaast mij altijd nog dat ze ermee weg zijn gekomen dat ze die foto uit Jurassic Park hebben gebruikt voor de cover.

The Eden Formula

1995

Carnosaur
1993

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Recoil
Actie, 2011