• 9.370.316 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Australië

Geregisseerd door: Scott Roberts

Met onder meer: Guy Pearce, Rachel Griffiths en Damien Richardson

Plot The Hard Word

"In a word, they're gone"

Dale, Mal en Shane zijn bankovervallers. Ze kennen elkaar heel goed en zijn de beste die er rond lopen, ze hebben alleen een regel: niemand mag gewond raken. Ze zijn opgepakt bij een mislukte overval, maar ze mogen vrij op borg. Frank Malone is hun advocaat, en kan hen wel vrij krijgen, alleen moeten ze voor hem een overval doen, voor ze weer terug moeten naar hun cel. Maar het is wel een hele grote overval.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Macmanus

Macmanus

Hier speelt Rachel Griffiths in mee, ook wel bekent als Brenda Chenowith in Six Feet Under.

avatar van Macmanus

Macmanus

avatar van stinissen

Film doet denken aan de films van Tarentino.

avatar van CreativeStar

CreativeStar

Oke filmpje .. geen hoogstaand iets, maar leuk.

2,5 *

avatar van basketballerke

basketballerke

Niet goed, maar slecht is hij ook weer. Gewoon om een avondje eens leuk mee vol te krijgen.

avatar van Mescaline

Mescaline

Een film die het erg moet hebben van het acteren.

het verhaal is simpel en erg standaard en zo is de film ook.

Door het goede acteren waar ik zeker veel respect voor heb vind ik dat deze film meer verdiend dan het gemiddelde.

3,5 sterren verdiend deze film zeker voor een avondje film vermaak.

avatar van aburex

aburex

Goed gemaakte actie-thriller me een stel goede acteurs. Een beetje weinig actie maar wordt toch goedgemaaakt door het einde van de film.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Gezocht op The Australian Job(Duitse zender gekeken), maar hij heet dus anders. Ik vond het een beetje tegenvallen. Film vliegt alle kanten op en het verhaal doet me ook niet zo veel. Acteerwerk van Pearce was goed, maar de andere acteurs/actrices konden me absoluut niet bekoren. Het ging me ook allemaal veel te makkelijk. Als er ergens zoveel geld te jatten valt zou je denken dat de bewaking nog veel strenger en beter geregeld is. Ze konden vrij makkelijk met de buit naar buiten lopen en over straat rennen. Hoe die Frank er nou achter is gekomen dat het geld in dat gebouw met die grote koe is verstopt is me nog steeds een raadsel. Leuk tussendoortje, maar ook niet meer dan dat. 2,5 sterren.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk actie/komedie/misdaad/drama/thriller film...

Prima verhaal...

Redelijk acteerwerk...

Bekende acteur Guy Pearce...

Slecht kwaliteit breedbeeld, gezicht te strak/inkrimpt

(geen HD aanwezig)...

Redelijk achtergrond geluid/muziek

(wel Dolby Digital aanwezig)...

avatar van frans123

frans123

Niemanddalletje, allemaal erg onwaarschijnlijk ( en een Griffiths die vroeger een jongetje was zeker.??)