• 9.234.717 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 7 oktober 2004

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Criminal

"Ever get the feeling you're being played?"

Rodrigo, een jonge Latino, en Richard, een blanke oplichter van in de 30, spannen samen om snel rijk te worden. De één om zijn vader te redden, de ander om...gewoon snel rijk te worden. Via een oude vriend van Richard komen ze in het bezit van een goede vervalsing van een historisch en uiterst waardevol Amerikaans bankbiljet. Samen proberen ze dit te slijten aan een rijke Britse zakenman.

logo tmdbimage

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Prima misdaad komedie

avatar van wihu61

wihu61

Na een hoopgevende 20 minuten ging het voor mij toch wel bergafwaarts. Het ongeloofwaardige duo en de opeenstapeling van "verrassende" wendingen begonnen me te vervelen. Het einde heb ik dan ook niet gehaald.

avatar van K. V.

K. V.

Deze misdaadfilm eens bekeken en vond hem wel goed. Het verhaal had een goeie vaart en verveelde zeker niet. De cast deed het ook prima en kwam overtuigd over. Ook het einde was goed. Prima film.

avatar van frans123

frans123

Het zal wel aan mij liggen , was het eerste half uur al uiterst zwak, bij de scene van die verwarde joodse man in dat hotel met een lulkoek verhaal, haakte ik af. Itt anderen hier heb ik niks met Reilly en nog minder met Luna..Dan houdt het op.

Toch het einde gezien ; DE twist verbaast mij niks , bedrieger bedrogen.