• 9.215.967 stemmen

Kiss Tomorrow Goodbye (2000)

Drama / Thriller | 85 minuten

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Jason Priestley

Met onder meer: Holt McCallany, Nicholas Lea en Jason Priestley

Plot Kiss Tomorrow Goodbye

Na een uit de hand gelopen nacht ontwaakt hij op het strand met dicht in zijn buurt het lijk van een jonge vrouw. Dustin kan zich niets herinneren maar alles lijkt erop te wijzen dat hij een moord heeft begaan. De dakloze Minnow stelt voor om hem te helpen, in ruil daarvoor moet Dustin hem een aantal diensten bewijzen.

avatar van xenne

xenne

de film pakt uit met een verrassing op het eind, iets dat je als kijker echter al van mijlen ver zag aankomen. de moord is nooit gepleegd, en dan op't eind vermoord hij ze toch nog per ongeluk. ik zat de hele tijd te vrezen dat het zo zou eindigen. 't zag er wel allemaal nogal hip uit, dus als je daar van houdt, anders beter mijden ... 1½

avatar van Eazyfan

Eazyfan

Toch wel één van de slechtere films die ik ken, ook maar 5 stemmen Ik geef 2* omdat ik het bij nader inzien toch nog grappig vond bij momenten, leuk einde en best triestig voor Dustin ook. De film sleept lang aan met saaie momenten en bij momenten vroeg ik me dan toch af waarom, en einde is dan gewoon leuk maar niet speciaal goed.