• 9.376.895 stemmen

Geregisseerd door: David M. Rosenthal

Met onder meer: Michael Ealy, Sanaa Lathan en Kathryn Morris

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Perfect Guy

"Trust one, fear the other."

Een vrouw (Sanaa Lathan) ontmoet een IT-specialist (Michael Ealy) die de perfecte man lijkt te zijn. Maar na een seksueel geladen relatie ziet ze ook een gewelddadige kant van hem waarop ze besluit de ontluikende relatie te beëindigen. In een jaloerse woede en gevoed door krankzinnige wraakgevoelens, begint hij haar leven te ontregelen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Collins

Collins

Thriller waarin vrouw wordt gestalked door ex-vriendje. Klinkt spannender dan het is. De uitwerking van dit gegeven levert een uitgekauwde en niet verrassende film op.

Het eerste halve uur is een lange introductie van de personages. Er gebeurt weinig meer dan in een mierzoet romantisch drama zou gebeuren. Saai.

Als de schaduwkant van de ex zichtbaar wordt, zal het wel spannend worden, denk je dan nog. Helaas zijn de gebeurtenissen na de openbaring nog steeds erg voorspelbaar en absoluut niet spannend.

Het foute personage wordt niet uitgelaagd en is daardoor niet eng. De rest van de cast bestaat eveneens uit vlakke personages. De belaagde vrouw incluis. Van enige inleving is dan ook geen sprake.

Saaie en suffe bedoening. De filmposter is lekkerder dan de film.

avatar van Noodless

Noodless

Typisch standaard thriller met een uitgekauwd gegeven en heel wat voorspelbare scènes. En toch wist de film voldoende te vermaken. De bad guy had wel iets gemeens over zich qua verschijning en Sanaa Lathan deed het best aardig. Voldoende. 6/10

avatar van IH88

IH88

The Perfect Guy

Een standaard stalker verhaal die door Lathan en de geweldig creepy spelende Ealy toch best vermakelijk is om naar te kijken. Binnen twintig minuten heeft Lathan het uitgemaakt met haar huidige vriend, is ze Ealy tegen het lijf gelopen en heeft ze hem aan haar ouders voorgesteld.

De film oogt gehaast en wat meer tijd om de personages te leren kennen was geen overbodige luxe geweest. Het is ook jammer dat Ealy zo snel zijn ware gezicht laat zien en dat er niet voor is gekozen om de identiteit van Lathan’s stalker nog even in het ongewisse te laten. Haar oude vriend of huidige minnaar? Nu is het gewoon een standaard kat en muis spel met de bekende afloop. Spannend is het op sommige momneten wel en gelukkig is Ealy ook echt huiveringwekkend in plaats van lachwekkend zoals de meeste bad guys in dit soort films. Credits ook voor die filmposter!

avatar van Leno

Leno

Het voorspelbare verhaal heeft een troef met Lathan, die een aardige rol speelt als creep. Maar dit is bij lange na niet voldoende om de film te redden. Naast de voorspelbaarheid is het script erg matig, waarbij sommige zaken erg knullig uitgewerkt zijn. Zeker de cop komt er bekaaid vanaf, zijn rol is lachwekkend slecht, net als zijn dialogen. Dat slaat allemaal nergens op.

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Eens met mijn voorganger. Met name de clash tussen de beide heren is cool, maar deze duurt toch echt veel te kort. Verder 13 in een dozijn, maar ik heb mij aardig vermaakt.

Kleine 3*.

avatar van Brabants

Brabants

Ondanks dat dit verhaal al in vele vormen is gegoten was het best te pruimen. Vaak zie je bij dit soort films dat de karakters vrij oppervlakkig zijn en dat is hier ook het geval. In die zin weinig diepgang. Verstand op nul dan is het best aardig.

avatar van filmkul

filmkul

Aardige thriller. Het verhaal is niet origineel en is al vaker vertoond. De uitwerking is vrij vlak en de film bewandelt de bekende paden zonder ook maar enigszins af te wijken. De film kijkt wel lekker weg en de spanning blijft ook de hele film aanwezig, zonder echt zenuwslopend te worden. Het acteerwerk is net als de film redelijk steady zonder uitblinkers. Visueel valt er weinig aan te merken. Gewoon op alle fronten een voldoende. 3.0/3.5

avatar van boemboem27

boemboem27

meer dan een uitstekende thriller.

ondanks dat het een cliche verhaaltje is ,lastig gevallen worden, stalking etc.

blijft de spanning er tot de laatste minuut goed inzitten.

dikke 8 waard maw 4 sterren