Genre: Horror / Thriller
Releasedatum: 29 januari 2026
Beleef deze film nu bij Pathé! TIPOn Demand:
Te zien in 90 bioscopen
Plot Send Help
"Meet Linda Liddle... She's from strategy and planning. She's the boss now."
Linda Liddle en Bradley Preston zijn twee collega's die als enigen een vliegtuigcrash overleven tijdens een zakenreis. Gestrand op een onbewoond eiland moeten ze samenwerken om te overleven, wat betekent dat ze oude grieven moeten overwinnen. Terwijl de spanningen oplopen raken ze verwikkeld in een strijd van wilskracht en verstand.
Linda Liddle
Boat Captain
River
Bradley's Father
schram101
Dit plot en trailer schurken eerder tegen komedie aan dan horror eigenlijk
Spartaan1986
De film wordt op IMDB omschreven als een combinatie van Misery en Cast Away. Met Sam Raimi aan het roer verwacht ik hier toch wel veel van.
Jotil (crew bioscoopreleases)
Vanaf 29 januari 2026 in de bioscoop (20th Century Studios via Disney)
mcdaktari
Dit lijkt me wel een leuk wegkijkertje, maar ook niet meer dan dat.
Icer
Vandaag deze film in de bioscoop gezien, in ieder geval dus mooie plaatjes. Ik heb er zo nu en dan om moeten lachen, ben hier en daar geschrokken en toch ook verrast al had ik sommige beelden in andere films al eens voorbij zien komen. De animaties ten aanzien van de dieren, het bloederige en de ramp vond ik minder geslaagd, maar al met al hebben we toch een leuke avond gehad.
rainmist
Als voorpremière gezien, ik kijk niet vaak horrors en dus ben ik misschien sneller onder de indruk maar deze horrorkomedie is voor mij zeer geslaagde entertainment. Het klonk alsof de zaal ook met regelmaat in een deuk lag (tenminste de meerderheid van de mensen).
mcdaktari
Het doet me ook wel een beetje aan "Triangle of Sadness" denken, als je begrijpt wat ik bedoel.
arnodw
Het is zeker wat Triangle of Sadness, ook een beetje Lost, Misery, Cast Away. Maar Send Help is toch een tikkeltje vlakker, minder meeslepend en ongeloofwaardiger (ja, zelfs in vergelijking met Lost) dan die voorgangers. En terwijl ik nog nooit zo hard gelachen heb bij een film als met Triangle of Sadness, waren de echt grappige momenten hier op één hand te tellen. Desalniettemin heb ik me niet verveeld in de zaal. Daarvoor is Sam Raimi een te goeie regisseur en spat Rachel McAdams te hard van het scherm af.
marsie
Misery in het kwadraat.
Heerlijke film, thriller, horror, goor, hilarisch.
De hoofdrolspelers hebben een match en dit heeft deze film nodig. Aanrader !
Pollypeachum1
Dit is absoluut geen horror/thriller. Hoewel het dus tegen de verwachtingen in ging, hebben we flink kunnen lachen. Het is dus een komische film.
joolstein
Een man en een vrouw kunnen elkaar niet echt uitstaan, maar wanneer hun vliegtuig crasht op een onbewoond eiland worden ze gedwongen met elkaar samen te werken. Dit is niet alleen het plot van deze film maar ook van de film met Harrison Ford, Six Days Seven Nights (1998)...Niets bijzonders eigenlijk...ware het niet dat de regisseur Sam Raimi is en hij er een flink portie horror instopt. Want naast dat het voorspelbar is dat de rollen op dit onbewoonde eiland worden omgedraaid; Bradley in de bewoonde wereld de omhooggevallen yup met macht, die nu is overgeleverd aan de onopvallende met een slordige uiterlijk Linda Little. Er zijn soms bloed en andere vloeistoffen. Er zijn plotselinge schrikmomenten. Er zijn duistere grappen zoals je van Raimi gewend bent. En uiteraard een finale die de mindere momenten in het middengedeelte goed maakt door een zeer bevredigende, eindconclusie. Een nette typisch Raimi-achtige survivalthriller-komedie.
Hotpowered
Send Help is een fijne, vlot gespeelde film die meteen herkenbaar aanvoelt. Hoewel sommige momenten voorspelbaar zijn, blijft het geheel leuk, warm en verrassend genoeg om je aandacht vast te houden. Ik heb er echt van genoten.
Karst
Saai, voorspelbaar en onevenwichtig. Een romcom met af en toe wat gore. Enkele leuke momenten maar hij had wat mij betreft 20 minuten ingekort mogen worden. Ik heb overwogen om naar buiten te lopen en dat heb ik niet vaak.
19MusicMakestheMovie90
De zoveelste horror/komedie omdat het blijkbaar niet meer is geoorloofd om gewoon een horror film te maken. Ik skip hem lekker.
mjk87 (moderator films)
Een film die steeds beter wordt. De eerste pakweg 15 minuten vond ik vreselijk, McAdams speelt veel te veel een typetje en geen moment is ze geloofwaardig. Zij is awkward en dat is allicht zo bedoeld maar ze gaat er veel te ver over. O'Brien is dan weer de klootzak van dienst en doet dat ook niet heel overtuigend, ook hij legt het te dik erbovenop. Dat komt de film als geheel nooit meer echt te boven.
Niettemin wel leuk hoe horror in de film komt op zo'n locatie en de film heeft echt wel een eigen vibe en een eigen look en hoe verder de film komt hoe meer Raimi zich lijkt te vermaken. Af en toe hardop kunnen lachen nog (met dat wildzwijn) maar te weinig voor een hogere score. 3,0*.

role reversalpestendonkere komedieoverlevingpsychologische thrillerstruggle for survivalsurvival horrordeserted islandpower strugglecolleagues toxic masculinitybullying in the workplace plane crashgender inequalitycomedy thrillercomedy horror