• 9.374.429 stemmen

Geregisseerd door: Kurtis David Harder

Met onder meer: Cassandra Naud, Georgina Campbell en Lisa Delamar

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Influencers

In Zuid-Frankrijk vieren CW en haar Franse vriendin Diane hun eerste verjaardagsfeest als koppel. Ze worden echter uit hun hotelkamer gezet en gedwongen om in een kleinere kamer te verblijven vanwege een populaire Britse influencer, Charlotte, die bevriend raakt met Diane en het koppel niet met rust laat. Dat irriteert CW, die daar een einde aan wil maken.

schumacher

Bizarre film, geen idee wrm ik die uitgekeken heb haha.

Het einde was ook geflipt ze .

Heb echt geen idee wat ik hier nu van moet vinden?

Goed kan ik het nu ook niet noemen maar ze hadden me toch mee om toch tot het einde te kijken.

avatar van jaxteller

jaxteller

schumacher schreef:

Bizarre film, geen idee wrm ik die uitgekeken heb haha.

Het einde was ook geflipt ze .

Heb echt geen idee wat ik hier nu van moet vinden?

Niet zo goed als deel 1, maar vond m wel weer lekker wegkijken.

jaxteller schreef:

Niet zo goed als deel 1, maar vond m wel weer lekker wegkijken.

Het is dat dat ik ook zeg, ik heb die toch uitgekeken dus er was toch iets dat me triggerde, het is niet meteen mijn genre van film waar ik het warm van krijg dus ik weet nu nog steeds niet wat ik ervan moet vinden haha. Meestal weet ik snel hoe het zit, slecht/middelmatig/goed of top.

avatar van jaxteller

jaxteller

schumacher schreef:

Maar had je deel 1 nou wel of niet gezien?

jaxteller schreef:

Maar had je deel 1 nou wel of niet gezien?

Ben het nagegaan; ook een 2 gegeven haha.

Dus njah, vond beide zeker nieuw geheel slecht maar ook niet wauw ofzo.

avatar van mrklm

mrklm

Hoewel Harder een aantal ingrediënten uit Influencer opnieuw opdient, heeft dit vervolg op de verrassende hit uit 2022 voldoende nieuwe ideeën om de fans tevreden te stellen. CW gaat nu door het leven als Caroline en is op zoek naar een volgend slachtoffer voor haar identiteitsfraude (en aanverwante criminele activiteiten). Ze breekt op brute wijze met haar recente verleden en zet haar zinnen op Jacob [Jonathan Whitesell], de maker van een podcast waarin jonge mannen praten over wat hen bezighoudt. Je weet wel. Whitesell is uitstekend, ook omdat de personages beter zijn uitgewerkt, en Harder houdt het fysieke geweld deze keer niet achterwege tot het einde. Een beter scenario, meer actie (en een aangename zwartkomische toon), maar meer dan creatief herkauwen van het origineel is het niet.

avatar van orbital

orbital

Leuk dat hier een vervolg op kwam. Ik had alleen géén enkel idee meer hoe deel 1 nou precies verliep, dus het was een beetje onnodig puzzelen in het begin. Verder blijft het prima kritiek op het fenomeen influencer en de oplossing ervoor (brute moord) kan ik alleen maar toejuichen, walgelijk volk.

avatar van joolstein

joolstein

In de eerste film weet je niet helemaal wat de personages precies van plan zijn en waar het verhaal naartoe gaat. Dacht dat dit moeilijk zou zijn om te herhalen maar het gaf voor het grootste gedeelte hetzelfde gevoel. Hoewel we nu natuurlijk weten waar de hoofdpersoon (of hoofdpersonen) zich mee bezig houden. Toch was het wederom erg vermakelijk! Door het gecreëerde perfectie wereldje waar het zich in afspeelt, bezit de film een passend ​​gelikte, zonovergoten uitstraling. Het tempo lig lekker hoog, is vakkundig gemaakt en CW is nog steeds een heerlijk hoofdpersonage om naar te kijken. Alleen de conclusie had wat gewaagder mogen zijn en meer bedoeld als opening voor een vervolg...en dat was jammer.

Op de Horror subreddit werd deze mij aangeraden, maar helaas vind ik hem niet heel bijzonder. Teveel vergezochte dingen en we krijgen niet eens te weten hoe zij ontsnapt is van dat eiland. Ze zal wel gezwommen hebben, lol.

Ineens is zij (CW) into AI, ze weet super gemakkelijk Madison op te sporen en vice versa, dat hele gebeuren vond ik totaal niet boeiend ook. Dat stukje dat CW in de verte midden in die menigte mensen Madison ziet staan.....wel heel erg toevallig en te snel, niet?

Ik heb deze film echt ervaren als een zeer onnodig vervolg en had juist gehoopt dat dat niet het geval was. Ah well, next.

avatar van Kondoro

Kondoro

"We all start somewhere."

Ik ben niet bekend met het eerste deel van twee jaar geleden, dus eigenlijk een slechte keuze om met het tweede deel te beginnen; we waren ons niet bewust van een eerste deel, daar kwamen we tijdens het kijken van dit tweede deel achter. Maar toch een poging gewaagd, puur door het feit dat deze film door best veel mensen wordt aangeraden, en inderdaad ook via Reddit. Maar uiteindelijk was ik niet onder de indruk. Leuk dat men mee gaat met de tijd, en we dus nu ook Twitch streamers volgen in films; waar een succesvol wereldje op het eerste gezicht leuk lijkt, maar er vaak enorme ego's achter schuil gaan. Leuk dat ze een soort Andrew Tate type neer wouden zetten, wat in mijn ogen totaal onnodig was. Maar goed.

Cassandra Naud als psychopathische seriemoordenaar is dan wel weer héél leuk hoor, en daar genoot ik oprecht heel erg van! De kills zijn prima, niet bijzonder verder maar wel leuk om te kijken. Het einde is open, dus een derde deel zal vast wel komen. Een doorsnee horrorfilm zoals we vele al kennen, maar toch een avondje vol met vermaak!

avatar van perceived

perceived

Heel aardig tweede deel. Fijn wegkijkertje.