• 9.374.720 stemmen

L'Accident de Piano (2025)

Komedie | 92 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: The Piano Accident

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Quentin Dupieux

Met onder meer: Adèle Exarchopoulos, Jérôme Commandeur en Sandrine Kiberlain

Gesproken taal: Frans

Plot L'Accident de Piano

Magalie is een sensatie op sociale media die bekend staat om haar schokkende content. Tijdens het filmen van een van haar video's krijgt ze een ernstig ongeluk. Ze besluit zich daarna terug te trekken in de bergen, waar ze wordt vergezeld door haar assistent. Magalie's rust wordt echter verstoord wanneer een journalist haar begint te chanteren.

Patrick Balandras

Magalie 14 ans

La femme au tazer

Le père de Magalie

Julia Balandras

Réceptionniste hôtel

avatar van Seam

Seam

De jaarlijkse Dupieux film, kan niet wachten! Hoewel ik ook niet hoef te wachten, de toekomstige Seam heeft deze film zojuist al gezien! Heb zin om die persoon te zijn. Laat je mij weten hoe hij bevallen is, Seam?

avatar van Film Pegasus

Adèle Exarchopoulos in een wat atypische rol, waarin ze zich toch lijkt te amuseren. Ze speelt een jonge vrouw die geen pijn voelt en dan maar filmpjes maakt in de stijl van Jackass en zo een grote internetster geworden is. Een film vol goede ideeën en zwarte humor, maar die humor mocht nog wat absurder van mij. Het blijft allemaal op de vlakte en het lijkt soms meer richting de zoveelste kritiek op de online wereld te zijn dan echt een goeie komische film. Ik hou wel van dit soort rare films, maar ik bleef toch wat op mijn honger zitten. Het gerecht was niet slecht, maar het miste de nodige kruiden.