Genre: Drama / Thriller
Bekijk via Netflix
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Straw
"This is her last."
Janiyah is een alleenstaande moeder met een zieke dochter. Haar wereld stort in chaos als ze verstrikt raakt in een chaotische samenzwering. Met haar rug tegen de muur, door een wereld die onverschillig lijkt voor haar bestaan, wordt ze gedwongen om onmogelijke keuzes te maken in een maatschappij die haar geen vangnet biedt.
Janiyah Wiltkinson
Richard
Rayah Dunnam
Isabella

schumacher
Ik heb al veel gezien maar dit hier sloeg alles.
Het onrealisme spatte ervan af haha, het was niet normaal.
En het acteren was ook als een slappe dweil.

Waku
Bedankt voor de waarschuwing.......

Dennis1968
Prima film, het heeft een milde weergave van het leven van een zwarte ( per definitie kansloze) vrouw in Amerika. De gemiddelde Nederlander begrijpt dat niet denk ik.
Ik vind het een goede film en verassend op het einde.
Realistischer zou zijn als ze werd neergeschoten, want dat is ook Amerika

MariaP
Ik ben onder de indruk. Alleen als je in staat bent je eigen bevooroordeeldheid aan een kant te zetten, kun je begrijpen waar deze film over gaat.
Daarom zal ik het einde ook niet verklappen, waardoor je de gehele film meteen in een ander perspectief plaatst. Daar is dus ook geduld en medemenselijkheid voor nodig. De context is zwart Amerika, maar de life event is universeel.
Fantastisch acteerwerk Taraji. Not for the weak. En het thema raakt diep.

Waku
Ligt het nu aan mij of hebben mensen echt speciaal een account aangemaakt enkel en alleen voor deze film om hun linkse propaganda door de strot te duwen?

Mad Dog
Lijkt er wel op. Film is niet tegenaan te gluren, zo slecht en nog 1 ook bij Netflix.

Wokeflix

vincetenerife

Ook voor de rest geef ik u helemaal gelijk.

vincetenerife
MM zou misschien de regel moeten stellen dat je al op een bepaalde aantal films moet stemmen vooraleer je een reactie mag plaatsen bvb.

lady red
Nou nou nou!!! Het kan wel een tandje minder he!!! Blanken worden helemaal niet neergezet als racistische klootzakken! Wat overdreven om dat zo neer te zetten zeg!
Het blijft wel een film he! Ja jij bent idd racistisch!
Gewoon een mooie goed gespeelde film!

rdohigh2
Pppfff... Een dikke voldoende op IMDB?
Ik snap de boodschap, maar wat een ongelooflijk overdreven schouwspel was dit zeg.

Mbopotoko
Welke production is het? Men zou zwarte films occulte moeten produceren. Een Blumhouse production met metaforen van wat hen overkomt. Het zou een eerlijke en duidelijker inzicht bieden, dan de jij zwart en ik blank. Je mening zou dan onpartijdig eruit gedraaid worden.
Geef dan maar eens jouw ongezouten mening.......

sandrokan
Buiten dat de film veel te veel geamerikaanst is vond ik het een goede film. In het begin leeft ze in een fantasie ( getraumariseerd ) , later blijkt wat de waarheid was. Later leeft ze in de werkelijkheid, en fantaseerd hoe haar leven afloopt. Het verhaal is goed maar te veel amerikaans over de top.

HollywoodBelgium87
Zeer matige woke-drek.
Niks woke aan. Realistische film waar nog steeds te weinig aandacht aan geschonken wordt. Wat de zwarte Amerikanen al meer dan 400 jaar moeten ondergaan is gewoon niet te bevatten. Men is in de westerse wereld ook nog eens rijk geworden op de kap van Afrika en de Afrikaanse slaven. Mooie film die terecht in top-10 op Netflix staat! Prachtig acteerwerk ook van Taraji P. Henson! Tyler Perry zijn films hebben mij nog nooit teleurgesteld!

Goldie63
Met recht een DRAMA film! Wat was dit godvergeten slecht zeg. Vreselijk acteerwerk , om van het te debiele scenario nog maar te zwijgen.

Mad Dog
Zelf vond ik het een zeer slechte film. Niet serieus te nemen.
Social media
- Registreer |