Genre: Sciencefiction / Horror
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Te zien in 27 bioscopen
Plot M3GAN 2.0
"Miss me?"
Twee jaar nadat M3GAN, een wonder van kunstmatige intelligentie, op hol sloeg en begon aan een moorddadige rampage, is haar maker Gemma een spraakmakende auteur geworden en pleitbezorgster voor overheidstoezicht op kunstmatige intelligentie. Wanneer de technologie voor M3GAN wordt gestolen en misbruikt door een machtige defensieaannemer om een militair wapen te maken genaamd Amelia, moet Gemma M3GAN weer tot leven wekken, en wat upgrades toevoegen, om de losgeslagen Amelia te stoppen.

Jotil (crew bioscoopreleases)
- 2021 berichten
Vanaf 26 juni 2025 in de bioscoop (Universal Pictures International Netherlands)

john mcclane 2
Zal wel weer geen R rated film worden ! Zo’n net niet film met als zijn voorganger .

Corcicus
Trailer ziet er verschrikkelijk uit en op IMDB wordt de film al flink geroast.

Doom4
vermaakt maar andere deel was wel verrassender.
Het begin van deze film vond ik wel sterk.

Darkness22
Opnieuw een flauwe film, die totaal niet boeiend wordt... Ze kunnen hier toch iets veel beter van maken pffff

Robbe2909
Bij de eerste film zat ik met zeker 100 man in de zaal (avond), nu zat ik alleen op een avond voorstelling...
Deze zal ook geen groot succes worden zoals de eerste... Ik had ook gedacht dat deze beter ging zijn, maar slaat toch enorm hard tegen jammer genoeg...

Dennis Lammrs
Ik had al lage verwachtingen, maar best knap dat ze hier nog een film van 2 uur (!) van weten te maken. Nergens boeiend, totaal ongeloofwaardig, niet eng. De crew moet toch ook gedacht hebben, 'waar zijn we in hemelsnaam mee bezig?' de zoveelste film die geen deel 2 nodig had.

Brabantze
Het eerste deel was nog wel vermakelijk maar oei...... deze was niet zo best. 🫣

devil1973
Inderdaad, oeioei... Waar het eerste deel nog vernieuwend en erg vermakelijk was (3,5* van mijn kant) is dit vervolg het duidelijk niet. Absoluut geen horror, meer een suffe saaie Terminator-achtige actie/sf. Teveel hack&slash voor de kids en te kinderachtig voor 16+.
0.5 punt extra voor de paar leuke vechtscenes maakt 1,5*

Redelijke film waarin de techniek van kunstmatige intelligentie wordt gebruikt voor een wapen voor defensie. Dit vervolg heeft dezelfde hoofdpersonages, maar wel een ander verhaal. Ook is het minder een horrorfilm. Onderhoudend, maar het had best wat korter gemogen. Leuke humor en alhoewel een toch wel andere film, vond ik hem weinig onder doen voor de eerste.

Shadowed
Teleurstellend vervolg op het stevig gebalanceerde eerste deel, dat met een simpel concept toch op een hoop punten en verrassingen kon rekenen. Regisseur Gerard Johnstone gooit het met dit vervolg over een andere boeg en legt de focus meer op de inhoud evenals de sciencefictionelementen. M3GAN zelf raakt echter gedeclasseerd naar een bijfiguur (binnen een film die haar naam als titel draagt) en komt betrekkelijk weinig in actie. Johnstone en zijn scenarioschrijvers proberen dit te verzachten met wat scherpe humor en vulgaire woordjes, maar slagen daar spijtig genoeg niet in. Het acteerwerk van Allison Williams en Violet McGraw is daarnaast ver onder de middelmaat en de plotwendingen snijden geen hout, maar de twee uren gaan gelukkig vlot om. Op visueel vlak oogt het allemaal verzorgd en eenmaal M3GAN wat ruimte krijgt, schiet het tempo omhoog. Er zitten wel degelijk meerwaardes in deze film verstopt, maar die verbleken tegenover het consistente eerste deel.

soom
Fijn! Wauw, dit had ik niet verwacht..
Beetje horror, plus een paar lichte, twijfelachtige momenten. Maar aangenaam verrast, zelfs weer zonder deel 1 gezien kan (kon) ik hier aardig mee wegkomen.
Plezante zooi..

Master Blaster
Goed mee vermaakt.
Meer een SF met vlagen horror en comedy erin

RevengeN
Een kruising tussen de Terminator en Home Alone 3, met de geloofwaardigheid van Toy Story.
De eerste helft van de film was best leuk, maar daarna.....

M3GAN
2022

Déze zes aankomende bioscoopfilms verschijnen de komende maanden

'M3GAN 2.0' is in aantocht: Hier zijn de eerste beelden

F1: The Movie
Drama / Sport, 2025

Until Dawn
Horror / Drama, 2025
kunstmatige intelligentiekiller robotvervolgevil dollrobotpopcreepy doll possessed dollandroid horror
Social media
- Registreer |