• 9.372.934 stemmen

The Merry Gentlemen (2024)

Romantiek / Komedie | 87 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Peter Sullivan

Met onder meer: Britt Robertson, Chad Michael Murray en Marla Sokoloff

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Merry Gentlemen

"A little sizzle could save the season."

Ashley is een voormalige danseres uit de grote stad. Haar ouders bezitten de Rhythm Room, een muziekcentrum dat in de problemen zit. Door haar vaardigheden als danseres en choreografe te combineren, tracht Ashley hun onderneming te redden door een mannelijke revue te organiseren met als thema kerst. Een van de mannen die haar helpt is de vriendelijke en zelfverzekerde Luke, die door haar in een onbekende situatie terecht is gekomen en tot het uiterste wordt gedreven.

avatar van schumacher

schumacher

Eindelijk nog eens een vermakelijk filmpke in dit genre. Uiteraard cliche zoals altijd.

De acteurs deden het goed, het verhaal was simpel maar leuk.

En de vrouwelijke hoofdrolspeelster is leuk om naar te kijken. .

avatar van Verhuiskaartje

Verhuiskaartje

Kerstfilm zoals een kerstfilm hoort te zijn. Heerlijk klef, heerlijk romantisch. Leuk voor vrouwen om naar te kijken.

Gewoon prima kerstfilm.

avatar van Aapje81

Aapje81

Magic Mike meets Hallmark.

The Merry Gentlemen is een van de leukste kerstfilms die Netflix dit jaar aanbied. Britt Robertson en Chad Michael Murray hebben chemie en zijn charmant in hun rol. Het scenario voldoet aan alle cliches maar wordt net wat vlotter verteld dan de meeste televisiekerstfilms.

Daarnaast is deze kerstfilm natuurlijk extra leuk voor vrouwelijke kijkers en het is ook prettig dat de film modern van toon is en niet in conservatief religieus geneuzel vervalt.

Kortom modern, sexy en een goede kerstsfeer.

In het genre een erg leuke film!

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Gaat er net aan mee door. Origineel is het allemaal niet en de film verrast dan ook nergens en gaat daardoor ook wat slepen. Robbertson is wel oké, de meeste tegenspeler wat kleurloos waardoor de film op romantisch gebied nergens gaat leven. Gelukkig niet al te lang maar echt een voldoende kan ik de film niet geven. 2,5*.

avatar van Timk

Timk

Leuk om te zien hoor, ik hou een zwak voor romantiek en kerst in een film. Alleen dacht ik wel even, sold out avond en je zag niet meer dan 15 man zitten ? Zo moeilijk figuranten zoeken 🫣