• 9.159.792 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Vaughn Stein

Met onder meer: Jordana Brewster, Scott Speedman en Addison Timlin

Plot Cellar Door

"Discover what lies behind the cellar door."

Op zoek naar een nieuwe start na een miskraam, verhuizen Sera en John vanuit de stad naar de buitenwijken van Portland, Oregon. Tijdens een bezoek aan het grandioze huis van Emmett, een mysterieuze man met een talent voor het koppelen van de juiste woning aan de juiste mensen, krijgt het stel plotseling het huis van hun dromen cadeau met één onvoorwaardelijke voorwaarde - ze mogen de kelderdeur nooit openen. Naarmate de tijd verstrijkt, realiseert het stel zich dat oude huizen net mensen zijn: ze hebben allemaal diepe, duistere geheimen.

avatar van Petina

Petina

Trailer ziet er goed uit. Ik ga maar ff kijken.

avatar van Petina

Petina

Aardige film, geen horror (ik was er al bang voor) maar dat je toch op een verkeerd zijspoor wordt gezet.

En dat was toch wel het leuke aan deze film.

avatar van filmkul

filmkul

• 2092 berichten
  • 2012 stemmen

Redelijke sterke thriller. Het verhaal leent zich voor een horrorfilm, maar dat is dit zeker niet. Het is een mooi thriller drama met wat mysterie. De uitwerking is best goed gelukt. De opbouw is sterk en je hebt als kijker geen idee welke kant het op gaat. De film bevat ook een ijzersterke twist. Helaas draaft men richting het einde iets te hard door en verliest de film wat in zijn kracht. Ook het einde is wat minder geslaagd. Maar verder een prima film met degelijk acteerwerk. 3.5/4.0

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Niet slecht

Het is een totaal andere film dan je zou verwachten