• 9.153.103 stemmen

Geregisseerd door: Susannah Grant

Met onder meer: Laura Dern, Liam Hemsworth en Diana Silvers

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Lonely Planet

Een teruggetrokken schrijfster vertrekt naar een schrijversretraite in Marokko. Daar hoopt ze dat de afgelegen omgeving haar schrijversblok zal opheffen. In de schrijversretraite ontmoet ze een jonge man. Wat als een kennismaking begint, ontwikkelt zich tot een bedwelmende, levensveranderende liefdesaffaire.

logo tmdbimage

avatar van scorsese

Matige film over een vrouw die aankomt op een luxe schrijversretraite en alleen maar wil werken. De personages en het verloop zijn vrij voorspelbaar (en tevens een beetje saai). De relatie die ontstaat komt wat geforceerd over. Marokko vormt een prachtige locatie, maar dat is uiteraard niet genoeg. Een kleine 2.5 sterren.

avatar van egelhunter

egelhunter

Vorig jaar in Marokko geweest dus herkende veel locaties. Wel klopt er geen reet van want ze hoppen van de ene locatie naar de andere alsof ze kunnen tijdreizen. Maar mooie plaatjes zeker. Verder prima romantsche film. 3*

De vrouw zat dit gisteren te kijken, zag er echt verschrikkelijk uit.

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Ik twijfel over wat ik van de film moet vinden, eigenlijk

inhoudelijk een 2... Het is allemaal zo lief en zacht... Zelfs de grootste ellende.... En de dialogen zijn inderdaad niks... Maar de sfeer is mooi en lief en meditatief.... Ik werd er zen van.... ❤️

avatar van schumacher

schumacher

Ik heb al veel van zulke films gezien maar deze nee, slecht, heel saai ook.

avatar van mrklm

mrklm

Katherine Loewe [Laura Dern] is afgereisd naar een toevluchtsoord in Marokko voor schrijvers om te werken aan haar volgende boek. Daar raakt ze bevriend met Owen [Liam Hemsworth] de vriend van schrijver Lily Kemp [Diana Silvers]. Ondanks de vele verschillen bloeit er een romance op tussen Katherine en Owen. Hemsworth ontbeert de emotionele diepgang om zijn toch al oppervlakkig uitgewerkte personage interessant te maken en is dan ook geen waardige tegenspel voor Dern, al zitten ze allebei opgezadeld met een matig script.