• 9.376.609 stemmen

Met onder meer: James Fox

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Moment of Contact

"The Roswell of Brazil"

Moment of Contact is een verkenning van buitenaardse ontmoetingen, waarbij de focus ligt op een reeks gebeurtenissen in 1996 toen burgers van Varginha, Brazilië, meldden dat ze een of meer vreemde wezens en een UFO-crash hadden gezien. Een aantal lokale bewoners, waaronder een groep meisjes in de leeftijd van 14 tot 21 jaar, hadden een ontmoeting met een wezen dat werd beschreven als ongeveer 1,20 meter lang, met een bruine, vette huid, een groot hoofd en grote rode ogen.

Zichzelf

mcdaktari

Echt een interessante docu over de Braziliaanse UFO crash. Zeg maar het Braziliaanse Roswel verhaal. Dat er in Varginha iets gebeurd is dat is wel duidelijk. Ik kan me het verhaal uit 1996 nog goed herinneren, maar heb er daarna nooit veel meer over gehoord. Echt te gek dat James Fox zich er in verdiept heeft, want dergelijke docu's zie ik echt heel graag. Ik vind die getuigen ook vrij betrouwbaar over komen. Ik heb in ieder geval niet het idee dat ze een verhaal uit hun duim staan te zuigen. En we weten inmiddels dat de overheid er alles aan zal doen om dergelijke gebeurtenissen verborgen te houden. Wie van dit onderwerp houd moet beslist 'Moment Of Contact' kijken. Zeer interessant.

mcdaktari

Ik heb net deze docu opnieuw gekeken en dit vind ik de beste UFO docu die ik tot nog toe gezien heb, en ik zag er al best wel veel. Maar deze vind ik het meest overtuigend.

mcdaktari

James Fox heeft inmiddels een nieuwe documentaire gemaakt die ook over de crash in Varginha, Brazilië gaat. Namelijk "Moment of Contact New Revelations of Alien Encounters" uit 2025. Deze nieuwe vind ik nog beter dan zijn vorige. Echt een must see voor mensen die van dit onderwerp houden.