• 9.373.926 stemmen

Genre: Documentaire

Geregisseerd door: Chris Radtke en Stephen Gray

Met onder meer: Koko Marshall, Michael Jovanovski en Doug Lito

Plot After Death

"Some saw light. Others saw darkness. All of them returned."

After Death is een documentaire die het hiernamaals verkent op basis van echte bijna-doodervaringen, gepresenteerd door wetenschappers, auteurs en overlevenden. Het is een filmische kijk in het onbekende dat de spirituele en wetenschappelijke dimensies van sterfelijkheid onderzoekt en kijkers uitnodigt om na te denken over de mogelijkheid van leven na de dood.

avatar van ibendb

ibendb

Waarom dacht ik in hemelsnaam dat dit een objectieve, interessante documentaire zou worden zonder al te veel religieus gedoe dat door je strot wordt geduwd.

Ik zeg niet dat de dingen die deze mensen hebben meegemaakt onzin zijn, want ze zijn zeker verschrikkelijk en ik zou het mijn ergste vijand niet toewensen. Ik zeg alleen dat misschien, toen ze een tijdje klinisch dood waren en weer tot leven werden gewekt, sommige hersencellen dood zijn gebleven.

Eerlijk gezegd viel ik halverwege voor een kwartier in slaap en had ik niet de energie om terug te spoelen.