• 9.377.434 stemmen

Met onder meer: Marouane Meftah, Gio Latooy en Britt Scholte

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 7 februari 2024

Plot Game On

Issam heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis, door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

avatar van Jensvangoch

Jensvangoch

Voor een Nederlandse film nogsteeds prima.

Visual effects zijn voor een Nederlandse film echt goed, alleen gaat de film hard onderuit door het verhaal( wat gewoon veel te simpel is) en door het acteren( wat echt slecht was). Een prima film over games, maar van mij apart mogen ze het hierbij wel houden, want als we een vervolg krijgen op dit gaat het weer hard onderuit.

2.5/5.0