• 9.373.752 stemmen

Met onder meer: Marouane Meftah, Gio Latooy en Britt Scholte

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 7 februari 2024

Plot Game On

Issam heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis, door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

Zo te zien een tienerfilmpje. Die Gio schijnt nogal populair te zijn...

Special effects zien er voor een Nederlandse film op het eerste gezicht nog redelijk uit.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 7 februari 2024 in de bioscoop (Splendid Film)

avatar van Kondoro

Kondoro

avatar van Jensvangoch

Jensvangoch

Voor een Nederlandse film nogsteeds prima.

Visual effects zijn voor een Nederlandse film echt goed, alleen gaat de film hard onderuit door het verhaal( wat gewoon veel te simpel is) en door het acteren( wat echt slecht was). Een prima film over games, maar van mij apart mogen ze het hierbij wel houden, want als we een vervolg krijgen op dit gaat het weer hard onderuit.

2.5/5.0

avatar van Wouter

Jensvangoch schreef:

Voor een Nederlandse film nogsteeds prima.

2.5/5.0

Eens met dit dus? https://youtu.be/O-DdjuAAX04?si=6EhSr5Po8Hi22v63

avatar van top030

top030

Voor de kinderen prima. Bekende YouTube gasten of influencers… ik kende ze niet. Maar goed … verhaal is wat dun en lijkt snel afgehandeld te worden waardoor er stukjes missen in het verhaal … nergens zit echt een moment in die echt pakt … dat is jammer maar voor een vakantie film prima en de kids waren tevreden …

avatar van marcel2023

marcel2023

Ben met mijn zoon en zijn vriendje geweest, leeftijd 10 en 11 jaar. Ze vonden het leuk.

Er is geen verhaal, gewoon wat youtubers zonder talent, acteren zit er niet in. Verwacht niks van deze film als je wat ouder bent dan 11. Jammer dat er geen moeite is gestoken om een goede film te maken met script, blijkbaar is dit niet nodig om wat geld te verdienen aan kinderen.

avatar van Waku

Waku

Die trailer.....

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik zag hem langskomen op Prime en ik juich iedere Nederlandstalige film toe die niet een romkom is of gaat over terminale ziekten.

Dus ik heb even de trailer gekeken maar zelfs die heb ik halverwege uitgezet, dat is me nog nooit overkomen.

Zegt wel wat denk ik...