• 9.372.770 stemmen

Komedie / Romantiek | 74 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Polen

Geregisseerd door: Mieczysław Krawicz

Met onder meer: Jadwiga Smosarska, Aleksander Żabczyński en Mieczysława Ćwiklińska

Gesproken taal: Pools

Plot Jadzia

Jan Oksza is de zoon van de eigenaar van een grote sportwinkel in Warschau. Hij bedenkt een plan om de wereldberoemde tennisster Jadzia Jędruszewska reclame te laten maken voor zijn tennisrackets. Het gaat fout als hij per ongeluk de verkeerde Jadzia probeert te overtuigen, namelijk Jadzia Maliczówna, de dochter van de grote concurrent.

Jadzia Maliczówna

Prezesowa Oksza, matka Jana

Królik, dyrektor firmy Oksza

Feliks Wypych, majster firmy Malicz

Jurek Malicz (as Ziutek Kudla)

Józef Malicz

Jadzia Jedruszewska

Stanislaw Tarski

avatar van MisterPink

MisterPink

Ik ben niet zo van de romantische komedies. Maar de feestdagen komen eraan en mijn wederhelft vond hem wel leuk. Missie geslaagd dus.