• 9.373.069 stemmen

Geregisseerd door: Brooks Davis

Met onder meer: Bec Doyle, Roslyn Gentle en Kalond Irlanda

Gesproken taal: Engels en Deens

Plot Bring Her to Me

Een vrouw wordt geplaagd door nachtmerries waarin ze reist naar een duister rijk. Daar wacht een demonische entiteit op haar aankomst. Met de hulp van een vriend raadpleegt ze een droomtolk om de nachtmerries te beëindigen, alleen om erachter te komen dat niemand is wie hij lijkt en dat de echte horror nog op het punt staat te beginnen.

avatar van Shadowed

Shadowed

Full Moon Features is niet de boeken ingegaan als de meest kwalitatieve productiemaatschappij en de goedkope uitkomst van Bring Her to Me is dan ook niet geheel verrassend. Toch komt regisseur Brooks Davis een eind door het geheel te voorzien van enkele trippy scenes, die ondanks de houterige vormgeving best creatief zijn ingevuld. Het laat zien dat sommige makers toch net wat verder hopen te gaan dan basismateriaal, alleen moeten ze in dit geval nog altijd opboksen tegen verschrikkelijk acteerwerk en een teleurstellende dosis horror. Het wordt allemaal nogal braafjes in elkaar gezet en de uitkomst is flauwtjes. Beter dan het gemiddelde werk van FMF, maar nog altijd onder de middelmaatgrens. Een aantal bonuspunten voor de korte speelduur, al komt dat wellicht omdat er weinig aan te vangen is met deze inhoud.