• 9.375.149 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Jeff Celentano

Met onder meer: Minka Kelly, Maggie Grace en Dermot Mulroney

Plot Blackwater Lane

Cass rijdt 's avonds laat in haar auto als ze een gestrande automobilist tegenkomt. Ze rijdt echter door en ontdekt later dat die persoon vermoord blijkt te zijn. Na een reeks angstaanjagende gebeurtenissen raakt Cass ervan overtuigd dat zij het volgende slachtoffer van de moordenaar is. Ondertussen maken haar man, Matthew, en haar beste vriendin, Rachel, zich zorgen om de geestelijke gezondheid van Cass.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 6 juni 2024 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Jotil schreef:

Vanaf 6 juni 2024 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

EDIT: vanaf 15 augustus 2024 in de bioscoop

avatar van lang pee

lang pee

Deze film kreeg overal zeer slechte beoordelingen, dus ik verwachte er niet veel van. Maar ik vond het echt niet zo slecht, al duurde hij wel veel te lang en wist ik dadelijk wat er zou gebeuren.

Grace, die een prijs won voor Lost was redelijk goed in haar rol.

avatar van Oliveri

Oliveri

Met misdaad/drama word je als kijker op het verkeerde been gezet, thriller/horror lijkt me meer van toepassing. En aangezien horror mijn genre niet is moest ik halverwege helaas afhaken.

avatar van AngelicV

AngelicV

Tja, midsummer murders en dat in een magere versie. Kelly geeft nog redelijke acte de présance, Mulroney faalt in zijn rol, geen overtuiging. Cousin doet 't redelijk goed. Gauw vergeten.

avatar van Firecrest

Firecrest

Het was wel nodig dat de hoofrolspeelster aan het eind van de film alles nog even uitlegt. Maar een film die aan het eind uitgelegd moet worden is natuurlijk wel een teken aan de wand. Rommelig en vergezocht.

avatar van AveMaria

AveMaria

Niet de beste film die ik heb gezien maar keek goed weg. Ook even niet zo kritisch geweest mbt de acteerprestaties. Uitkijken was geen straf door de schoonheid van Minka Kelly.

avatar van Noodless

Noodless

Minka Kelly weet met haar uitstraling en performance een meerwaarde te geven aan deze doorsnee thriller die tot het laatste kwartier nog degelijk van opzet is. De uitwerking naar het einde toe heeft een negatieve invloed op heel de film want de kijker krijgt dan een uitleg van de hoofdrolspeelster waarbij de opzet kant noch wal raakt.
De valstrik zie je al van ver komen, maar de invulling ervan is totaal ongeloofwaardig. Als de politie in de nabijheid alles volgt, gaan ze zeker tussenkomen wanneer er echt gevaar dreigt voor het slachtoffer en de hoofdrolspeelster niet alleen in het bos laten wanneer ze achtervolgd wordt. 5/10

avatar van Denise Watching Movies

Denise Watching Movies

Te traag, saai en voorspelbaar.

Dit plot had misschien wel goed geweest als het beter uitgewerkt was. Er zaten veel goede elementen in, maar de stukjes pasten gewoon niet bij elkaar en waren niet overtuigend.

De hele film is traag en je vraagt ​​je af of het een bovennatuurlijk of psychologisch mysterie is. Het is zo doorzichtig dat je al weet hoe het verhaal zich zal ontvouwen.

"Cass" doet niets anders dan rondrennen, verward kijken en zo langzaam praten dat het begint te irriteren. Geen wonder dat haar man en vriendin denken dat ze gek is als ze vertelt wat ze heeft gezien...

Er gebeurt niets nieuws of spannends en de plotwending is nogal zwak... Deze hele film was niet eens een beetje vermakelijk.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van joolstein

joolstein

He' Bah, een Hallmark Horror. met het "zwakke, bange vrouw in gevaar" plot. Het is niet meer dan een zeer flauwe rip-off van Gaslight (1940/1944). Waarbij het hele "vrouw die haar verstand verliest"-aspect tot in den treure is uitgewerkt. Nog erger het leunt zwaar op cliché zonder ook maar iets nieuws of interessants toe te voegen. Tja...en hoe het gefilmd is, is het niet perse slecht maar ook niets bijzonders, eerder statische en braaf. De film probeerde zichzelf nog te verkopen als een psychologisch mysterie met griezelige ondertonen, maar meer dan een teleurstellend voorspelbaar Lifetime-achtige plotje werd het niet!