• 9.370.487 stemmen

Geregisseerd door: Nour Wazzi

Met onder meer: Famke Janssen, Anna Friel en Rose Williams

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Locked In

Lina is een jonge vrouw, die net gehuwd is. Ze heeft echter problemen, vooral met haar schoonmoeder Katherine. De zaken verergeren binnen de familie ten gevolge van een geheime liefdesaffaire. Bovendien wil iemand Lina vermoorden, maar wie dat is weet ze niet. Wanhopig tracht ze uit te pluizen wie aan haar kant staat en wie haar om het leven probeert te brengen.

avatar van lang pee

lang pee

Weer een draak van een Netflix film die totaal mij niet weet te boeien en waar door sommige bijzonder zwak word geacteerd, Famke doet het nog redelijk, en iedereen doet wat hij wil maar waarom toch zo laten trekken aan je gezicht, ach als ze er zelf blij mee is....zwakke film

avatar van filmkul

filmkul

Redelijk sterke thriller. Het verhaal zit best leuk in elkaar en kent de nodige twists die niet altijd even verrassend zijn. De uitwerking is redelijk geslaagd. De mix van heden en flashbacks werkt goed en draagt bij aan de spanning en mysterie. De film is een leuke mix van thriller, mysterie en boeketreeksachtige romantiek. Het is alleen jammer dat er niet heel veel gedaan wordt met de 'locked in' situatie en het letterbord. Het acteerwerk is verder prima en visueel scoort de film ook een voldoende. 3.5

avatar van Noodless

Noodless

Best onderhoudende thriller die toch redelijk qua verloop voorspelbaar is, al weet de twist je toch te verrassen. Verbanden tussen heden en verleden worden goed weergegeven waardoor de film voldoende raadselachtig blijft en zo de spanning ook voldoende aanwezig blijft. Rose Williams palmt zowel de cast als de kijker in met haar sexy verschijning en onschuldig leuk snoetje. 6/10

avatar van mrklm

mrklm

Neuroverpleegkundige Nicky Mackenzie [Anna Friel] slaagt erin om de verlamde Katherine Carter [Famke Janssen] met hulp van haar ogen duidelijk te maken dat iemand geprobeerd heeft haar te vermoorden. In flashbacks ontdekken we dat Katherina een Hollywoodster was en dat haar man zijn volledige fortuin en het huis had nagelaten aan hun ziekelijke zoon Jamie [Finn Cole]. Andere sleutelspelers in dit idiote melodrama zijn Katherines pleegdochter Lina [Rose Williams] en sexy huisarts dr. Lawrence [Alex Hassell]. Het type slechte film waar je over kunt mopperen of om gniffelen.