• 9.374.037 stemmen

I'm Perfectly Fine (2023)

Animatie | 30 minuten

Genre: Animatie

Alternatieve titel: I’m Perfectly Fine: Burnout Diary

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Dario van Vree

Releasedatum: 9 november 2023

• meJane Bekijk via meJane

Plot I'm Perfectly Fine

Maya is een illustrator, theeliefhebber, en perfectionist. Haar leven is leukleukleuk, maar ook drukdrukdruk. Dankzij haar innerlijke stem en veel doorzettingsvermogen, weet Maya de lange dagen van werk en sociale bezigheden door te komen. Maar wanneer Maya vanuit het niets een hevige paniekaanval krijgt, wordt haar grootste angst werkelijkheid: het gaat niet langer om alle ballen perfect in de lucht te houden. In de tijd die volgt, leert Maya met veel vallen en opstaan, dat goed genoeg ook écht goed genoeg is.

Van de regisseur van Tabook.

Ditmaal een wat langere speelduur: een animatiefilm van 30 minuten.

Vanaf 9 november in de bioscoop (Periscoop film)

avatar van Movsin

Movsin

Animatie die aan spankracht wint naarmate het verhaal vordert.

Het kan voor éénieder wat te veel worden zodat loslaten onvermijdelijk wordt.

Natuurlijk..."Pick yourself up...and start alle over again"

Betere dosering lijkt mij ook niet slecht.

Nuttig filmpje, maar aanvankelijk wat langdradig.

avatar van Fisico

Fisico

Een vrij aangename short animatiefilm over burn-out en depressie waarbij een werknemer wordt uitgeperst door het bedrijf en waardoor de werknemer geen afstand kan nemen van het werk of niet assertief genoeg is voor zichzelf.

De stijl is minder mijn ding, maar past hier wel in de depressieve en verder explosieve stijl van aanpak. Leuk zo met dat geweten dat komt aandragen als een poppetje. Niet geheel verrassend allemaal, maar best leuk.