My Massive Cock (2022)
Genre: Documentaire
Speelduur: 60 minuten / 46 minuten (ingekorte tv-versie)
Alternatieve titel: My Massive C**k
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Mike Nicholls
Met onder meer: Matt Barr en Julia Davis
5,2 (384)
Bekijk via Videoland
Plot My Massive Cock
We volgen mannen met een uitzonderlijk grote penis. Hun grote geslacht is voor hen vaak meer een last dan een geschenk. De juiste kleding vinden is vaak een uitdaging, waarbij een iets te strakke broek kan zorgen voor starende mensen. En dan is er nog de moeizame seks die soms zelfs tot verwondingen bij hun bedpartners leidt. Een aantal van deze mannen overweegt hormoontherapie of zelfs een risicovolle penisverkleining.
Donkerwoud
Dat nog niemand dit grapje heeft gemaakt: waarom hebben ze mij niet benaderd voor deze documentaire!?
die vrouwen moeten zig niet zo aanstellen
Want jij bent een vrouw en weet hoe het voelt?
blondiefilmfreak
even naar beneden kijken hoor, nee volgens mij ben ik man, ...
*MOD: Bericht aangepast wegens denigrerende ondertoon*
Bobbejaantje
- 2078 stemmen
Er is naar verluidt ook een deel 2 op komst. Gaat over mannen met grootheidswaanzin.
- 11918 berichten
Ik begrijp waar jij je door aangesproken voelt en ik begrijp ook dat jij als man niet kan oordelen over hoe een vrouw zich voelt en ook helemaal niet of ze zich aanstelt of niet.
die vrouwen moeten zig niet zo aanstellen
Ach kom. Je kunt je zelf toch ook wel voorstellen dat een grote penis pijn zou kunnen doen?
Lui (crew films)
- 11911 stemmen
De (lief)hebber kan deze documentaire kijken op Videoland.
blondiefilmfreak
het is ook nooit goed, een kleintje voelen ze niet en dan weer zeuren over een grote
blondiefilmfreak
Ik dacht even gezien de titel dat dit de biografie van Sywert van Lienden was.
Fortune
Ik heb me aangemeld voor deze documentaire maar mijn penis was te groot
Ik heb mee aangemeld voor deze documentaire maar mijn penis was te groot
Paste zeker niet in beeld hè
Dat ik deze documentaire overigens nog niet gezien heb. Ik zou dan wel voor de "ingekorte tv-versie" gaan, want dat past beter bij mij
John Milton
Ik krijg gelijk een flashback naar de keer dat mijn broertje in onze vroege tienerjaren met een Pabo catalogus thuiskwam uit de papiercontainer van de scouting, alwaar wij ontdekten hoe ene Jeff Stryker er uit zag in een dunne trainingsbroek. Zelfs groen als we waren, konden we ons toen al indenken dat dusdanig groot materieel consequenties moest hebben, en vast niet altijd even praktisch zou zijn.
Kennelijk is het geen erg goede docu, maar wanneer zie je nou zoiets? Ik heb dat uurtje er wel voor over, ben toch wel benieuwd
Kondoro
De (lief)hebber kan deze documentaire kijken op Videoland.
Ik zie net dat Theunissen een abonnement heeft afgesloten bij Videoland.
John Milton
de liefhebber van documentaires of de liefhebber van exorbitant grote pielemuizen?
Haha nee, ik ben hem wel aan het pindakazen (gaat niet echt snel) uit interesse (niet als liefhebber van exorbitant grote pielemuizen
Voor de liefhebber is er overigens ook nog het andere geslacht, namelijk "100 Vaginas (2019)" (die heb ik wel gezien en heb ik ook laten toevoegen op MovieMeter).
ZAP!
Ik krijg gelijk een flashback naar...
Donkerwoud
het is ook nooit goed*een kleintje voelen ze niet*en dan weer zeuren over een grote
Dit riekt naar eigen frustratie, haha. Maar om aardig te blijven: ik zou zelf ook gaan zeuren als mijn lichaam verwondingen zou oplopen bij seksueel contact. Het moet gewoon fijn blijven voor beide partijen. Ergens wel goed dat er documentaires bestaan over zulke gênante problemen, waar mensen verder niet veel over praten.
Fisico
Mijn inziens staat MM en diens publiek net wel open voor discussie of het bespreken van dergelijke topics. Alleen lijkt het mij dat niet ieder lid dat op een volwassen open manier kan. Veralgemeningen zijn nooit goed, zo blijkt. Mijn fout.
- 11918 berichten
Want jij vindt 'vrouwen moeten niet zo zeuren' de ingang tot een waardig, openhartig gesprek?
Kondoro
porno besprekingen horen hier niet eens thuis,kun je zien,hoe ziek die streaming diensten zijn. Je voelt je wel heerlijk aangevallen, maakt niks uit hé. Dat is het doel van deze docu ook, of het moet je te confronterend zijn, dat kan ook natuurlijk.
Fisico
Je bent er alvast op vooruit gedaan met je schrijfmethodieken. We kunnen dat enkel aanmoedigen
De vele tegenkanting die je krijgt heeft niets te maken met de zogenaamde preutse kleinburgerlijkheid van Nederland of Vlaanderen. Wél omdat je je denigrerend uitlaat over vrouwen, niet zozeer over pornoactrices specifiek, maar in het algemeen over vrouwen.
Ik kan me inbeelden dat niet elke vrouw dat leuk vindt om een penis met de lengte van een courgette in zich te krijgen. En om je idee van de dildo´s te counteren: bij een dildo heb je nog altijd zelf het handelingsrecht om te bepalen van hoe, wat en wanneer.
Het gaat er hem trouwens niet om dat je een andere mening hebt, wel over hoe je die verkondigt.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland
sexual problemsphysical challengepenis nudity