Genre: Actie / Thriller
Gesproken taal: Engels en Kantonees
Bekijk via Netflix
Plot Havoc
"No law. Only disorder."
Bij een drugsdeal die verkeerd afloopt, raakt een rechercheur betrokken. Hij vecht zich een weg door de criminele wereld om de zoon van een politicus te redden. Ondertussen stuit hij op corruptie en een grote samenzwering die de hele stad in zijn greep houdt.
Walker
Ching
Tsui's Mother
Assassin
- 2006 berichten
Duurt lang zeg voordat hier een releasedatum over bekend wordt. Wacht hier inmiddels al een jaar met smart op. Lijkt mij een gouden combi, Evans en Hardy.
mcdaktari
Best wel een aardige cast. Ben benieuwd of het echt zo'n harde actiefilm is.
Bob Gray
- 2048 stemmen
HYPED!
Vette teaser zeg. Fontaines DC, Hardy en Evans als regisseur. Heel veel zin in
schram101
HYPED!
Vette teaser zeg. Fontaines DC, Hardy en Evans als regisseur. Heel veel zin in
Helemaal eens! En naast Hardy ook nog een toffe cast
Goeie film over een agent die te maken krijgt met corruptie nadat een drugsdeal mis loopt. Een nogal standaard verhaal, maar toch een onderhoudende, rauwe politie actie/thriller met een vlot tempo. Flink wat brute, bloederige actie die behoorlijk dynamisch in beeld is gebracht hier.
Daar doe je het voor.
The Raid 1 & 2 en Gangs of London staan ook bekend om hun bruutheid. Soort van actie/horror crossbreed. Ben benieuwd, vanavond kijken.
Goeie film over [...]
- 2006 berichten
Staat gewoon op Netflix sinds vandaag, dus betwijfel of hier Calvé om de hoek komt kijken.
John Milton
Dat het Moviemeter On Demand lijstje op deze pagina nog Niet beschikbaar op Netflix helpt natuurlijk ook niet echt. Meestal weet ik wel wat waar en wanneer verschijnt, maar ook ik vergis me met enige regelmaat
Ik doelde er meer op dat hij hem voor lunchtijd al gezien had op dag van uitkomen.
Master Blaster
Heerlijke aktie
Simpel verhaal maar wel mooi uitgewerkt
Warning
Heerlijke actiefilm, wat een bloederig geweldsfeest!
Lekker bruut en hard.
Ik heb wel vaker een eerste recensie geplaatst op Netflix films die op vrijdags in première gaan.
John Milton

Zelf wacht ik nog even. Als ik deze zonder Miss Milton kijk, krijg ik ook klop. En ze kan venijnig knijpen.
#Hellhathnofury...
Mik71
Hoge verwachtingen omdat Tom Hardy hierin speelt. Maar wat een deceptie. Het verhaal zelf zou ik een mager zesje geven, maar de geloofwaardigheid haalt dat cijfer naar een dikke onvoldoende. En dan bedoel ik met name de arrestatie door de enige niet corrupte agent en daarna de aanval. Zo jammer. Waarom snappen regisseurs niet dat je totaal afknapt op een film waarbij mensen rechtdoor rennen, van achteren worden beschoten door automatische wapens en dan niet worden geraakt. Of dat een uzi echt wel leeg is na een korte salvo.
Marsman
Wat worden er toch veel slechte films gemaakt. Heel veel geweld, heel veel gedoe en een flinterdun script. Een paar stoere Aziatische dames die iets van een drugs-kartel leiden nemen het op tegen een stel corrupte agenten waarvan onze grote held Tom er een is. Hij ziet echter in dattie aan de verkeerde kant van de wet is belandt en blablablabla etc, etc, We hebben dit allemaal al zo vaak gezien…
Een ster voor de moeite en 1 strafpunt voor het ontnemen van mijn dierbare tijd.
schumacher
Tuurlijk is het een onrealistische film, het is dan ook film, geen waargebeurde feiten ofzo.
Het is een vette akiefilm, genoten vh begin tot het einde, volledig mijn ding.
Diederik58
Clichéfilm met smakeloos disproportioneel geweld.
Van acteren is geen sprake.
Alleen het begin is goed met een achtervolgingsscene. Hoewel dat natuurlijk ook vrij standaard is om de aandacht van de kijkers te trekken
Petina
Oeps, en ik zat maar aan de pindakaas. Misschien moet ik meer naar mijn vrouw luisteren want zij kijkt veel meer naar dat netflix-gedoe.
Moviegooner
Evans kan niet schrijven.
Gareth Evans heeft met The Raid films torenhoge verwachtingen neergezet voor de kijker
Zijn nieuwste Havoc is een af en toe vermakelijk maar rommelig enorm voorspelbare film. Evans schrijft een afgeraffeld verhaal, scenario dat mij enorm stoorde. Daarbij was het camerawerk veel te shaky, dat was niet het geval in the Raid films.
De actie was best aardig op momenten maar uiteindelijk miste het de Martial Arts stijl van de Raid films. Sommige personages zaten naar nergens naar te schieten. Ook Rommelig aan de actie kant.
Tom Hardy weet de film wat beter te maken. Maar hij kan veel beter. Hij speelde een personage dat we vaker zien.
Garath Evan moet gewoon terug naar Indonesië gaan.
NERD
In de categorie slechte actiefilms is alleen Ambulance van Michael Bay nog slechter. Dit lijkt trouwens ook sterk op een Bay ADHD film. Altijd leuk, camerawerk dat ervoor zorgt dat je niet kunt zien wat er nou eigenlijk gebeurt. Met moeite uit gekeken.
1 ster
Tegenvallend aktiewerkje van regisseur Gareth Evans. Oké, de lat lag hoog dankzij zijn twee Raid-films en aflevering vijf van het eerste seizoen van Gangs Of London, maar dit had gewoonweg beter moeten uitpakken. Voornaamste boosdoeners zijn het volstrekt uitwisselbare script en de weinig boeiende personages, maar ook het onnodige gebruik van cgi en het overdreven schokkerige camerawerk storen behoorlijk. Tom Hardy doet zijn stoïcijnse ding in de hoofdrol en de bloederige aktiescenes kunnen er zeker mee door, maar echt inventief en opwindend wil het maar zelden worden.
Peter Pan
Soms is 1 kogel niet fataal, soms 10+ ook niet en in enkele gevallen zijn zelfs 20+ kogels niet voldoende.
Net zo ongeloofwaardig dat sommige schutters met een onuitputtelijk magazijn geen doel treffen en je een regen van kogels kan ontkomen.
Een tekort aan actie was er zeker niet in deze film, als gezegd veel, heel veel kogels, wat lichte martial arts, messen, bijlen en veel bloed. Wel jammer dat het camerawerk vaak niet al te best was, wat het actie pluspunt weer meteen naar beneden haalt.
Een bekend verhaal, wat van de hak op de tak sprong, maar te doen als je van dit soort actie houd
Tom Hardy speelde ook naar wat je zou verwachten in een film als deze. De rol van Forrest Whitaker deed er niet echt toe.
Leuk om een keer te zien als je niet te veel wilt nadenken als je aan het kijken bent, maar niet meer dan dat.
Matig

De kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu het meest bekeken

Dit zijn de eerste reacties op de Netflix-film 'Havoc' met Tom Hardy

Eindelijk is de datum bekend waarop we 'Havoc' mogen verwachten op Netflix

Sinners

Lilo & Stitch
Sciencefiction / Familie, 2025

The Accountant 2
Actie / Misdaad, 2025
detectivewinterschietpartijrescue missiondirty copcriminal underworldcrooked politician estranged sonaggressiveinsecurekerstmisgrimdrug dealnight clubbrutal violence