• 8.760.323 stemmen

Chor Nikal Ke Bhaga (2023)

Misdaad / Drama | 110 minuten

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Chor Nikal Ke Bhaga

"The perfect couple with a perfect plan, what could go wrong? Everything."

Stewardess Neha wordt het hof gemaakt door Ankit, een passagier die ze toevallig meerdere keren ontmoet. Neha raakt zwanger en het tweetal staat op het punt een gezin te stichten als Neha ontdekt dat Ankit een lening heeft aangevraagd die hij niet kan afbetalen. Ze besluit hem te helpen met een overval die hem aan het geld zal helpen. Op twaalf kilometer hoogte vindt hun plan plaats wanneer terroristen opeens hun vliegtuig kapen en de overval in een gijzeling verandert.

avatar van Ami007

Ami007

İndiase film zonder dans

Leuk, verveeld niet.

avatar van 3eenheid

3eenheid

Wat een draak van een film is dit, zo slecht en "underwhelming", ik kan er geen Nederlands woord voor vinden. De twee hoofdpersonages cirkelen twee uur om elkaar heen in een wisselend kat en muis spel. Het uitgangspunt is goed, maar nooit wordt het echt spannend, en dat ligt aan het script, dat maar geen suspense weet op te wekken.

De film had zich net zo goed niet in een vliegtuig af kunnen spelen, want van dat gegeven wordt helemaal geen gebruik gemaakt.

Bollywood wordt nooit wat, het is nadoen en missen. De film is wat het is, en daarom heeft het niet genoeg stijl en mysterie, wat een Hitchcock wel in dit verhaal zou kunnen leggen.

avatar van filmkul

filmkul

Sterke thriller. Het verhaal zit goed in elkaar. De uitwerking is best verrassend. Het eerste deel is een standaard thriller met de nodige spanning en actie. Het tweede deel kent een sterke twist en zorgt voor een mooie verrassing die je als kijker niet ziet aankomen. Het werken met flashbacks voegt daar meer waarde aan toe. Het acteerwerk is verder in orde en visueel is de film ook prima geslaagd. Goeie film met een voor Bollywood zeer korte speelduur en zonder dansen en zingen. Aanrader! 4.0

avatar van lang pee

lang pee

Een vervelende chaotische film die mij geen moment wist te boeien, heb er alleen hoofdpijn van gekregen..

avatar van BBarbie

BBarbie

• 12056 berichten

Niets is wat het lijkt in deze thriller, die je voortdurend op het verkeerde spoor probeert te zetten. De onverwachte wendingen in het verhaal maken de film tot een onderhoudend, spannend geheel. Protagoniste Yami Gautam Dhar is bovendien een streling voor het oog.

avatar van Fisico

Fisico (moderator films)

Wel een degelijke thriller van Indiase makelij waarbij wraak en bedrog centraal staan. Een vrij typische Netflix-thriller, gelekt en gestrekt, met wat plotwendingen en opgebouwde spanning. Erg vermakelijk allemaal. Het tempo is vlot en de film vliegt met een vaart voorbij. Verveelt eigenlijk nergens.

Ook het acteerwerk is meer dan behoren. Misschien allemaal wat met de haren getrokken, maar al bij al had ik daar weinig last van. Geen wereldfilm, maar stijgt toch boven het maaiveld uit.

avatar van Rodger

Rodger

Leuke film, met diverse plot wendingen.

beetje actie/komedie.

3.5 ***