• 9.375.163 stemmen

Met onder meer: Christina Cervenka, Michael Glantschnig en Dominik Warta

Gesproken taal: Duits

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Immerstill

Wanneer Lisa's jongere zusje plotseling spoorloos verdwijnt, keert ze terug naar haar geboortedorp om zelf op zoek te gaan naar het vermiste meisje. Haar ex-vriend Patrick steunt haar in de zoektocht. Maar voordat ze een echt spoor kan volgen, wordt een dood meisje bij de rivier gevonden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Patrick Pollanc

Alois Steharnig

Karl Feinig

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Het was wel een mooie film. Al had ik in het begin wat moeite om te weten wie de mensen waren. (was Kathi, Lisa haar zus?) Dus heb via wikipedia opgezocht wie wie was. Al vond ik het wat lang tegen het meisje dat gevonden werd. En het einde? Had ik toch niet verwacht, maar wel een goed einde. En het was leuk om naar te kijken.

avatar van Hodepine

Hodepine

Zeer matige thriller. Op zichzelf is het verhaaltje nog wel aardig, maar door de totale oppervlakkigheid van de karakters (zijn er ook nog mannen die wél deugen?) en de belabberde acteerprestaties schiet deze film zijn doel totaal voorbij. Jammer, want het idee erachter is wel aardig.